Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tatal lui Cori Gauff: Simona Halep este o jucatoare grozava, dar nu stii ce se poate intampla

Adevărul Adevărul,
Tatal lui Cori Gauff: Simona Halep este o jucatoare grozava, dar nu stii ce se poate intampla

Corey Gauff, tatal viitoarei adversare a Simonei Halep in optimile de la Wimbledon, Cori Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu un fost numar 1 WTA . continuă pe Adevărul

Tatal americancei Cori Gauff: Simona este o mare jucatoare. Sper ca fiica mea sa fie pregatita pentru aceasta provocare

Corey Gauff, tatal jucatoarei americane Cori Coco Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu Simona Halep, primul cu o sportiva din Top 10 WTA. Mai mult, Gauff senior spune ca fata lui doreste sa castige turneul de la Wimbledon.

Avertisment pentru Simona Halep: Cori Gauff vreau sa castige turneul!

Cori Gauff, 15 ani, face senzatie pe iarba de la Wimbledon, iar Simona Halep este urmatoarea adversara a jucatoarei din Statele Unite.

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Cori Gauff, despre victoria epica in fata Polonei Hercog si ce spune despre meciul cu Halep: E ireal cum viata se schimba in cateva secunde

Cori Gauff este de departe revelatia actualei editii de la Wimbledon. La doar 15 ani, americanca a invins nume importante din circuit, iar acum se afla in fata meciului din optimi cu Simona Halep. Gauff a vorbit la conferinta de presa despre cele mai importante momente ale partidei cu Hercog, despre confruntarea cu Halep, dar si despre noutatile din viata sa dupa evolutiile de la Wimbledon. E ireal cum viata se schimba in cateva secunde, a declarat americanca.

Cori Gauff nu se teme de intalnirea cu Simona Halep: O sa pregatesc meciul la fel cum fac cu orice alta partida

Noua senzatie a tenisului feminin, Cori Gauff, in varsta de 15 ani, a vorbit despre meciul cu Simona Halep din optimile de finala de la Wimbledon.

Serena Williams, impresionata de Cori Gauff: Face totul perfect! A surprins cand a fost rugata sa ii ofere sfaturi inaintea meciului cu Simona Halep

Cori Gauff, adversara Simonei Halep din optimile de finala de la Wimbldon a reusit sa o impresioneze si pe multipla castigatoare de Grand Slam-uri Serena Williams.

Wimbledon: Cori Gauff (15 ani), adversara Simonei Halep din optimi Americanca a salvat doua mingi de meci in fata Polonei Hercog

Cori Gauff, speranta tenisului american 313 WTA, 15 ani), a salvat doua mingi de meci in fata slovenei Polona Hercog 60 WTA), a castigat cu scorul de 3-6, 7-67), 7-5, dupa doua ore si 46 de minute de joc, si s-a calificat in optimile competitiei de la All England Club, unde o va intalni pe Simona Halep.

Cine e Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep la Wimbledon. La 15 ani face un milion de dolari din publicitate

Simona Halep va juca in optimi la Wimbledon contra americancei de 15 ani, Coro Gauff, care face senzatie pe iarba londoneza.

DigiSport: Milionara in dolari, la 15 ani! Cum a ajuns Cori Gauff sa vanda mai bine decat alte jucatoare din topul WTA

Cori Gauff 15 ani, locul 313 WTA) reprezinta revelatia tenisului feminin mondial la acest moment. Tanara sportiva din America a cucerit intreaga asistenta datorita evolutiilor foarte bune pe care le-a avut pana acum la Wimbledon 2019.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimi de la Wimbledon: O asteapta un meci INFERNAL (FOTO, VIDEO)

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) Este vorba despre.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )