Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisia ministrului Fondurilor Europene. Mi-as dori sa trecem la o noua etapa

Adevărul Adevărul,
Cum comenteaza Dacian Ciolos demisia ministrului Fondurilor Europene. Mi-as dori sa trecem la o noua etapa

Premierul Dacian Ciolos a precizat, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa organizate dupa intalnirea avuta cu mai multi primari si parlamentari din regiune, ca a acceptat demisia ministrului Aura Raducu si ca in cursul zilei de marti, 26 aprilie, va prezenta public cine va prelua portofoliul de la ministerul Fondurilor Europene. continuă pe Adevărul

Surse: Cristian Ghinea, favorit sa preia Ministerul Fondurilor Europene

Cristian Ghinea, in acest moment consilier la Cancelaria prim-ministrului, este prima optiune a lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Fondurilor Europene, dupa ce Aura Raducu a renuntat astazi la functie, au declarat surse politice pentru Adevarul. Ghinea a fost unul dintre coordonatorii programului anti-saracie initiat de Guvernul Ciolos.

Surse: Cristian Ghinea ar putea fi urmatorul Ministru al Fondurilor Europene

Cristian Ghinea ar putea fi propunerea lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Fondurilor Europene, dupa demisia Aurei Raducu, informeaza Mediafax, care citeaza mai multe surse politice. Politologul Cristian.

Cristian Ghinea, consilier in cancelaria premierului, prima optiune pentru Ministerul Fondurilor Europene

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria premierului este prima optiune a lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al fondurilor europene, au confirmat pentru HotNews surse guvernamentale.

Aura Carmen Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, si-a dat demisia la cererea premierului Dacian Ciolos (VIDEO)

Aura Carmen Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, si-a dat demisia din Cabinetul Ciolos, informeaza B1 TV. La solicitarea domnului prim-ministru,imi depun demisia din functia de ministru al fo.

Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a dat demisia la cererea premierului Ciolos

Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a depus demisia din guvernul Dacian Ciolos, au declarat HotNews surse guvernamentale, confirmate la scurt timp de un comunicat oficial al Ministerului Fondurilor Europene. Aura Raducu precizeaza in comunicat ca si-a dat demisia la solicitarea premierului Ciolos. Demisia a fost cauzata de nemultumirea premierului fata de modul in care Aura Raducu ar fi condus ministerul, au declarat sursele citate.

Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a dat demisia

Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a depus demisia din guvernul Dacian Ciolos, au declarat HotNews surse guvernamentale. Demisia a fost cauzata de nemultumirea premierului fata de modul in care Aura Raducu ar fi condus ministerul, au declarat sursele citate.

Ministrul Fondurilor Europene a demisionat, la solicitarea premierului Dacian Ciolos. Cine ii va lua locul Aurei Raducu

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Raducu, a demisionat, luni, din Cabinetul Ciolos, la solicitarea premierului Dacian Ciolos.

Aura Carmen Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, si-a dat demisia

Aura Carmen Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, si-a dat demisia din Cabinetul Ciolos, informeaza B1 TV. Este al doilea ministru care isi depune demisia dupa Ana Costea, care a renuntat la.

Ministrul Fondurilor Europene a demisionat

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Raducu, a demisionat, luni, din Cabinetul Ciolos.

Dacian Ciolos: O mare parte a comunitatilor sarace si a tinerilor care nu-si gasesc un loc de munca se concentreaza in regiunea Moldova

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni ca in regiunea Moldovei se afla cea mai mare concentrare de comunitati sarace si de tineri fara loc de munca, informeaza Mediafax. De asemenea, seful.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )