Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Fondurilor Europene a demisionat, la solicitarea premierului Dacian Ciolos. Cine ii va lua locul Aurei Raducu

România Liberă România Liberă,
Ministrul Fondurilor Europene a demisionat, la solicitarea premierului Dacian Ciolos. Cine ii va lua locul Aurei Raducu

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Raducu, a demisionat, luni, din Cabinetul Ciolos, la solicitarea premierului Dacian Ciolos. continuă pe România Liberă

Ministrul Fondurilor Europene a demisionat

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Raducu, a demisionat, luni, din Cabinetul Ciolos.

Aura Carmen Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, si-a dat demisia la cererea premierului Dacian Ciolos (VIDEO)

Aura Carmen Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, si-a dat demisia din Cabinetul Ciolos, informeaza B1 TV. La solicitarea domnului prim-ministru,imi depun demisia din functia de ministru al fo.

Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a dat demisia la cererea premierului Ciolos

Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a depus demisia din guvernul Dacian Ciolos, au declarat HotNews surse guvernamentale, confirmate la scurt timp de un comunicat oficial al Ministerului Fondurilor Europene. Aura Raducu precizeaza in comunicat ca si-a dat demisia la solicitarea premierului Ciolos. Demisia a fost cauzata de nemultumirea premierului fata de modul in care Aura Raducu ar fi condus ministerul, au declarat sursele citate.

Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a dat demisia

Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a depus demisia din guvernul Dacian Ciolos, au declarat HotNews surse guvernamentale. Demisia a fost cauzata de nemultumirea premierului fata de modul in care Aura Raducu ar fi condus ministerul, au declarat sursele citate.

Aura Carmen Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, si-a dat demisia

Aura Carmen Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, si-a dat demisia din Cabinetul Ciolos, informeaza B1 TV. Este al doilea ministru care isi depune demisia dupa Ana Costea, care a renuntat la.

Aventuri tehnocrate: Ministrul Fondurilor Europene a facut pana prostului si a fost adus cu Politia in fata lui Iohannis

Ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, a facut pana prostului. Ministrul se deplasa dinspre Tulcea inspre Palatul Cotroceni atunci cand masina sa a ramas fara.

Cristian Ghinea, consilier in cancelaria premierului, prima optiune pentru Ministerul Fondurilor Europene

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria premierului este prima optiune a lui Dacian Ciolos pentru functia de ministru al fondurilor europene, au confirmat pentru HotNews surse guvernamentale.

Ciolos o da afara din Guvern pe ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Raducu, si-a depus demisia din Guvernul Ciolos. Este a doua demisie din Guvernul Ciolos, dupa demisia ministrului Muncii, Ana Costea. Stire in curs de actualiz.

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisia ministrului Fondurilor Europene. Mi-as dori sa trecem la o noua etapa

Premierul Dacian Ciolos a precizat, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa organizate dupa intalnirea avuta cu mai multi primari si parlamentari din regiune, ca a acceptat demisia ministrului Aura Raducu si ca in cursul zilei de marti, 26 aprilie, va prezenta public cine va prelua portofoliul de la ministerul Fondurilor Europene.

Surse: Cristian Ghinea, favorit sa preia Ministerul Fondurilor Europene

Cristian Ghinea, in acest moment consilier la Cancelaria prim-ministrului, este prima optiune a lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Fondurilor Europene, dupa ce Aura Raducu a renuntat astazi la functie, au declarat surse politice pentru Adevarul. Ghinea a fost unul dintre coordonatorii programului anti-saracie initiat de Guvernul Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )