Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum comenteaza premierul Victor Ponta atacul liderului Jobbik, Vona Gabor

Antena3 Antena3,
Cum comenteaza premierul Victor Ponta atacul liderului Jobbik, Vona Gabor

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 ca forte extremiste care nu-si gasesc locul in Ungaria isi fac, de fapt, campanie pe teritoriul Romaniei. Primul ministru a precizat ca vineri vor fi. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta, la asumarea raspunderii pe noul program: Este o sansa de a prezenta din nou publicului obiectivele pe care le are Guvernul pana in 2016

Premierul Victor Ponta si-a asumat raspunderea pe noul program politic al Guvernului, marti, in fata plenului reunit al Parlamentului, reiterand obiectivele pe care le are Guvernul Ponta 3. Va multumesc.

UPDATE Victor Ponta: Am discutat cu presedintele Basescu despre activistii extremisti maghiari si despre situatia din energie

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Antena 3, ca in cadrul intalnirii de la Cotroceni cu seful statului si cu vicepremierul Gabriel Oprea s-a discutat despre activitatile extremistilor maghiari pe teritoriul Romaniei si despre situatia preturilor din energie.

Premierul Victor Ponta revine astazi in fata Parlamentului

Guvernul urmeaza sa isi angajeze raspunderea, marti, asupra programului inaintat Parlamentului, sedinta Camerelor reunite fiind programata sa inceapa la ora 14.

Ponta: Putem interzice chiar azi prezenta liderului Jobbik in Romania.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ministerul de Interne a elaborat inca de marti dimineata documentatia pentru a-l declara pe liderul partidului Jobbik drept persoana indezirabila pe teritoriul Romaniei. Astfel, daca presedintele Traian Basescu, ca sef al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, avizeaza procedura, Vona Gabor va fi declarat chiar miercuri persona non-grata in Romania. Premierul a precizat ca presedintele, avand informatii despre ce se intampla la nivelul Guvernului, a vrut sa .

Ponta: Putem interzice prezenta liderului Jobbik in Romania.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu poate fi interzisa prezenta in Romania a unor cetateni care apartin unui partid, dar poate fi interzisa prezenta pe teritoriul tarii a unei persoane, adica a presedintele Jobbik, Vona Gabor, relateaza Agerpres. Citeste si: Frunda: Propunerea lui Basescu privind interzicerea Jobbik nu e fezabila Nu poate fi, si cred ca stie toata lumea, interzisa intrarea in Romania a unor cetateni europeni care apartin unui partid, pentru simplul motiv ca nu .

Victor Ponta, intalnire cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a mers miercuri dupa-amiaza la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu. intalnirea are loc dupa ce Ponta i-a cerut presedintelui Basescu promulgarea de urgenta.

Razboiul certificatelor verzi: Asociatia Industriei Fotovoltaice il acuza pe Victor Ponta ca face declaratii care nu corespund realitatii

Asociatia Industriei Fotovoltaice din Romania considera ca premierul Victor Ponta se afla intr-o grava eroare, iar declaratiile acestuia nu corespund realitatii in privinta intentiei Guvernului de a reduce numarul de certificate verzi. In acest moment, Guvernul si Presedintia se afla intr-un razboi legat de certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila. La presiunile marilor consumatori de energie electrica, Victor Ponta vrea reducerea numarului de certificate verzi, in timp ce presedintele Traian Basescu afirma ca legea initiata de Guvern incalca un articol din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene. La randul lor, producatorii de energie regenerabila spun ca certificatele verzi nu stau la baza scumpirii energiei, mai ales ca preturile au scazut foarte mult pe piata libera.

Victor Ponta l-a numit pe Peter Tamas Nagy in functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii

Premierul Victor Ponta l-a numit, joi, pe Peter Tamas Nagy UDMR), in functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii, potrivit Mediafax. Totodata, seful sectiei Anestezie si Terapie Intensiva de la.

Victor Ponta a semnat decizia prin care Ilie Botos este numit secretar de stat la Ministerul de Interne

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care fostul procuror general al Romaniei Ilie Botos este numit secretar de stat in Ministerul de Interne, relateaza Mediafax. Luni, sectia pentru procurori a.

Victor Ponta, in urma intalnirii cu Traian Basescu: Am discutat despre reactia fata de atitudini extremiste

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, in urma intalnirii de la Cotroceni cu presedintele Traian Basescu, ca s-a discutat despre reactia fata de atitudinile extremiste, precizand ca o decizie pe acest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )