Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta, intalnire cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

B1 B1,
Victor Ponta, intalnire cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a mers miercuri dupa-amiaza la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu. intalnirea are loc dupa ce Ponta i-a cerut presedintelui Basescu promulgarea de urgenta. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu ii primeste la Cotroceni pe directorul general Chevron Europe, vicepresedintele ExxonMobil si directorul general Petrom

Presedintele Traian Basescu ii primeste la Palatul Cotroceni joi, de la ora 11. 00, Derek Magness, director general al Chevron Europe Exploration and Production, iar de la ora 13. 00 pe Johnny L. Hall, vicepresedinte executiv al ExxonMobil Exploration Company, si pe Mariana Gheorghe, director general executiv al Petrom.

Victor Ponta il someaza pe Traian Basescu sa promulge legea privind certificatele verzi pana pe 19 martie

Premierul Victor Ponta ii cere presedintelui Traian Basescu promulgarea de urgenta a legii privind certificatele verzi pana miercuri, 19 martie, certificand reprezentantilor Alro Slatina ca Guvernul sprijina.

Presedintele Traian Basescu, intalniri cu directorul general Chevron Europe, vicepresedintele ExxonMobil si directorul general Petrom

Presedintele Traian Basescu ii primeste la Palatul Cotroceni joi, de la ora 11. 00, Derek Magness, director general al Chevron Europe Exploration and Production, iar de la ora 13. 00 pe Johnny L. Hall, vicepresedinte executiv al ExxonMobil Exploration Company, si pe Mariana Gheorghe, director general executiv al Petrom. Ora 13. 18: Traian Basescu a vorbit cu oficialul Chevron despre importanta transferului in Romania de experienta dobandita de compania Chevron in exploatarile de gaz de sist din SUA.

De ce nu mai vorbeste Victor Ponta despre gazele de sist.

Ma scuzati ca va intrerup din dezbaterile, importante desigur, despre candidatii la prezidentiale din 2014 sau din cele despre injuraturile pe care si le-au adresat in ultimile cinci minute Victor Ponta si Traian Basescu. As vrea insa sa va intreb: ati mai auzit ceva, in ultimul timp, despre proiectele Rosia Montana si explorarea si exploatarea gazelor de sist? Anul 2013 s-a remarcat in mod deosebit in ceea ce priveste protestele de strada din Romania. Dupa amploarea pe care au capatat-o in .

UPDATE Victor Ponta: Am discutat cu presedintele Basescu despre activistii extremisti maghiari si despre situatia din energie

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Antena 3, ca in cadrul intalnirii de la Cotroceni cu seful statului si cu vicepremierul Gabriel Oprea s-a discutat despre activitatile extremistilor maghiari pe teritoriul Romaniei si despre situatia preturilor din energie.

Cum comenteaza premierul Victor Ponta atacul liderului Jobbik, Vona Gabor

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 ca forte extremiste care nu-si gasesc locul in Ungaria isi fac, de fapt, campanie pe teritoriul Romaniei. Primul ministru a precizat ca vineri vor fi.

Victor Ponta: Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale

Premierul Victor Ponta este invitat, in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

UPDATE. Sedinta de lucru Basescu-Ponta, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu premierul Victor Ponta, ministrul de Interne si sefii serviciilor de informatii, intr-o sedinta de lucru convocata la Palatul Cotroceni pe tema interzicerii partidului Jobbik in Romania. Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania TV, ca a discutat, la Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, despre reactia fata de atitudinile extremiste, mentionand ca vineri se va anunta public o decizie in acest subiect. Premierul a declarat .

Sedinta la Cotroceni. Participa Traian Basescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, sefii SRI si SIE

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu premierul Victor Ponta, ministrul de Interne si sefii serviciilor de informatii, intr-o sedinta de lucru convocata la Palatul Cotroceni, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Sedinta de lucru Basescu-Ponta, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu premierul Victor Ponta, ministrul de Interne si sefii serviciilor de informatii, intr-o sedinta de lucru convocata la Palatul Cotroceni pe tema crizei din Ucraina. O alta tema de discutie poate fi legea certificatelor verzi. Discutia are loc dupa ce, miercuri, premierul Ponta a anuntat ca transmis Presedintiei nota de informare redactata de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne, privind activitatile pe teritoriul Romaniei ale .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )