Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum crede antrenorul Serenei Williams ca va fi meciul cu Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 Cum crede antrenorul Serenei Williams ca va fi meciul cu Simona Halep

Patrick Mouratoglou a prefatat meciul dintre Serena Williams si Simona Halep Australian Open, sferturi de finala), antrenorul francez fiind constient de faptul ca sportiva noastra va intra pe teren cu o alta incredere dupa victoria categorica din finala de la Wimbledon 2019). continuă pe Hotnews

Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

Simona Halep va juca pentru cea de-a 13-a oara in cariera cu Serena Williams. Meciul mult asteptat din sferturile Australian Open 2021 a fost analizat in presa internationala. Cei de la New York Times s-au.

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena .

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Urmeaza meciul cu Serena Williams

Romanca Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek in optimile turneului de tenis Australian Op.

Suma uriasa pe care o castiga Simona Halep daca o invinge pe Serena Williams la Australian Open

O noua provocare istorica pentru Simona Halep care se va intalni in sferturile de finala ale Australian Open 2021 cu Serena Williams. Meciul va avea loc marti dimineata, de la ora 10:00, ora Romaniei.

Simona Halep si Serena Williams vor juca miercuri de la ora 10

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, a fost programat de organizatori, marti, dupa ora 10. 00, in sferturile de finala ale Australian Open, scrie News.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, in sferturi (revansa cu Iga Swiatek) - Duel de gala cu Serena Williams

A pierdut controlul in primul set mansa cedata cu 6-3), dar a gasit puterea mentala sa o ia de la capat si sa speculeze vulnerabilitatile din jocul adversarei. Simona Halep a castigat cu mintea meciul cu Iga Swiatek 6-1, 6-4), poloneza care ii administra o infrangere categorica pe zgura pariziana. A fost victoria cu numarul 100 pentru Simona la un Grand Slam, succes sinonim cu o calificare in sferturile de la Australian Open. Daca mai spunem si ca urmeaza un meci de gala cu Serena Williams, atunci puzzle-ul este complet.

VIDEO Simona Halep si minciuna care a starnit hohote de ras: Ma uit, de ce?

Calificata in sferturile de la Australian Open, Simona Halep a fost pusa la incercare la conferinta de presa: Darren Cahill a intrebat-o pe eleva sa, prin intermediul unui reporter, daca a urmarit videoclipul pe care antrenorul i l-a trimis pentru a pregati meciul cu Iga Swiatek. Chiar daca initial a raspuns afirmativ, Simona a recunoscut ca a preferat sa nu se uite la imagini.

Istoria confruntarilor Simona Halep contra Serena Williams

Capul de afis al sferturilor de finala de la Australian Open il reprezinta duelul dintre Simona Halep si Serena Williams, doua foste lidere mondiale din generatii diferite.

S-a anuntat ora meciului Simona Halep - Serena Williams

Organizatorii Australian Open au anuntat programul meciurilor de marti, unde capul de afis e tinut de disputa Simona Halep - Serena Williams din faza sferturilor de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3605 seconds )