Libnet.ro
UNICEF

16:15

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Playtech Playtech,
Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena . continuă pe Playtech

VIDEO HotSport 2: Serena Williams, Rafael Nadal, Simona Halep, sferturile Cupei Romaniei Sinteza sport in sub 150 de secunde

Serena Williams a reusit sa le ia ochii fanilor cu noul echipament cu care evolueaza la Australian Open; Rafael Nadal a avut parte de un incident unic in cariera lui impresionanta; Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la Australian Open; care sunt echipele calificate in sferturile Cupei Romaniei.

VIDEO Serena Williams si echipamentul cu care a atras privirile - Cine a fost sursa de inspiratie

Serena Williams a impresionat pana in acest moment la Australian Open nu doar cu jocul sau agresiv, americanca prezentandu-se la Melbourne cu un echipament care a atras toate privirile.

VIDEO Serena Williams, victorie in trei seturi cu Aryna Sabalenka Americanca, posibil duel cu Simona Halep

Serena Williams a castigat duelul loviturilor puternice cu Aryna Sabalenka si s-a calificat in sferturile de la Australian Open, runda in care se va duela cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Iga Swiatek.

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Cum arata vila din Miami cumparata de Serena Williams

Tenismena Serena Williams si-a cumparat o vila de lux in Miami si a decorat-o cu ajutorul surorii sale, Venus. Iata cum arata impresionanta proprietate! .

Simona Halep prefateaza duelul cu Serena Williams: E cea mai buna

Pentru a cincea oara in sferturi la Australian Open, Simona Halep o va reintalni pe Serena Williams, o jucatoare despre care vorbeste intotdeauna in termeni laudativi.

CTP, incantat inainte de marele meci Halep - Serena Williams: Pentru mine, acesta e deja castigul!

Cristian Tudor Popescu a analizat atat ultimele doua partide castigate de Simo in trei seturi, cu Tomljanovici 72 WTA) si cu Swiatek 17 WTA), cat si intalnirea ei din sferturi, cu legendara Serena Williams 39 de ani, 11 WTA).

VIDEO Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Serena Williams din sferturi

Simona Halep va avea parte de inca o confruntare dificila la Australian Open: o va intalni in sferturi pe Serena Williams. Romanca si-a laudat viitoarea adversara si a precizat ca pentru a trece de americanca va trebui sa joace cel mai bun tenis al sau.

Mingi de meci salvate de Osaka pentru un loc in sferturi. Serena Williams ajungea si ea intre primele opt

Japoneza Naomi Osaka si americanca Serena Williams sunt primele jucatoare calificate in sferturile de finala la Australian Open. Ambele jucatoare au disputat in optimi meciuri de cate trei seturi.

Posibil duel Serena Williams - Simona Halep, in sferturi la Australian Open

Americanca Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins-o, cu scorul 4-6, 2-6, 6-4, pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )