Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

B1 B1,
Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

Simona Halep va juca pentru cea de-a 13-a oara in cariera cu Serena Williams. Meciul mult asteptat din sferturile Australian Open 2021 a fost analizat in presa internationala. Cei de la New York Times s-au. continuă pe B1

Digsport: Ce scrie presa internationala despre clasicul Simona Halep - Serena Williams

Presa internationala a acordat spatii ample marii confruntari din sferturile de finala de la Australian Open.

S-a anuntat ora meciului Simona Halep - Serena Williams

Organizatorii Australian Open au anuntat programul meciurilor de marti, unde capul de afis e tinut de disputa Simona Halep - Serena Williams din faza sferturilor de finala.

Ce scrie presa internationala dupa decizia UEFA la adresa lui Sebastian Coltescu. Arbitrul roman nu a fost penalizat

Presa internationala a reactionat in urma deciziei UEFA, de a nu-l sanctiona pe Seabstian Coltescu, acuzat de rasism dupa incidentul din Champions League. De data aceasta, impactul mediatic a fost mai scazut,.

Simona Halep si Serena Williams vor juca miercuri de la ora 10

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, a fost programat de organizatori, marti, dupa ora 10. 00, in sferturile de finala ale Australian Open, scrie News.

Cum crede antrenorul Serenei Williams ca va fi meciul cu Simona Halep

Patrick Mouratoglou a prefatat meciul dintre Serena Williams si Simona Halep Australian Open, sferturi de finala), antrenorul francez fiind constient de faptul ca sportiva noastra va intra pe teren cu o alta incredere dupa victoria categorica din finala de la Wimbledon 2019).

Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

Dupa ce a trecut in 3 seturi de Iga Swiatek, in optimile Australian Open 2021, Simona Halep va avea o noua confruntare de foc la turneul australian. Sportiva romanca o va intalni in sferturi pe Serena.

Simona Halep a bagat frica in adversari, la Australian Open. Ce spun strainii despre sportiva noastra

Simona Halep a castigat admiratia intregii lumi. Sportiva se bucura de succes pe plan profesional, iar la Australian Open este una dintre cele mai de temut adversare. Ce scrie presa straina despre jucatoarea de tenis? Halep, printre favorite la Australian Open Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai de temut jucatoare de la .

Cand va avea loc marele meci dintre Simona Halep si Serena Williams

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de marti n. r. 16 februarie), una in care va avea loc si partida dintre Simona Halep 2 WTA) si Serena Williams 11 WTA).

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )