Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Antena3 Antena3,
Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Purtatorii de ochelari stiu ca acestia se pot murdari si chiar distorsiona vederea din aceasta cauza. Iar uneori stergerea lor pur si simplu nu rezolva problema. Iata cele mai tari trucuri de curatare. continuă pe Antena3

Cele mai tari momente de la MTV Video Music Awards 2017

Ceremonia din acest an a MTV Video Music Awards a fost prezentata de Katy Perry si a inclus show-uri si aparitii spectaculoase ale unor nume celebre din industria muzicii. Iata care au fost cele mai tari momente.

Cele mai apreciate scene de sex din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones nu este doar despre lupta pentru putere, confruntarea cu mortii sau despre dragoni, ci si despre scene de sex incadrate in timpurile de odinioara. Iata-le pe cele mai apreciate! .

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai atractive oferte de azi la frigidere si masini de spalat

Magazinul online eMAG. ro continua seria de oferteatractive la mai multe modele de frigidere, masini de spalat, cuptoare sau plite. intreaga lista de reduceri eMAG o gasiti-LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte la frigidere si masini de spalat:.

Aproape 25.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Arad

Aproape 25. 000 de locuri de munca sunt vacante, luni, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova si Arad. Mai putin de o suta de posturi disponibile sunt in judetele Caras-Severin, Giurgiu, Suceava, Mehedinti si Bacau. Cele mai multe locuri de munca, peste 1. 300, sunt pentru muncitori necalificati in industria confectiilor.

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

Cele mai rapide trenuri din lume vor circula in China. Ce viteza maxima pot atinge

China redevine tara cu cele mai rapide trenuri din lume. Tara asiatica pierduse acest statut in 2011, atunci cand un accident teribil a atras dupa sine limitarea vitezei garniturilor care circula pe caile ferate la 300 de kilometri pe ora. in acel accident au murit 40 de oameni.

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui

Foarte usoara si simplu de preparat, carnea de pui este perfecta pentru o masa de pranz copioasa sau chiar pentru o cina delicioasa in familie. Puiul poate fi pus in valoare cand folosesti cele mai bune condimente, care sa ii dea gustul perfect.

in ce conditii cele mai populare ceaiuri pot fi periculoase pentru sanatate

Stiai ca un simplu ceai poate provoca insomnii sau palpitatii? Ei bine, iti poate face rau daca nu este preparat corect sau daca il bei in exces.

Unde sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine chirii la locuinte? Topul cartierelor pe orase

Doar cateva zile ne mai despart de inceputul lunii septembrie, insa vanatoarea celor mai bune chirii a inceput deja. In cele de mai jos, o noua analiza Imobiliare. ro asupra acestui segment de piata prezinta o comparatie intre zonele cu cele.

Cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani pe care sa le vezi si in 2017

E greu sa faci un top de filme fara sa fii putin subiectiv, chiar si cand vorbim de comedii. Am incercat sa le adun insa pe cele pe care ar trebui sa le vezi macar o data. Probabil ca exista o comedie pentru fiecare tip de umor si e imposibil sa nu gasesti una care [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )