Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum a decurs evacuarea pacientilor din Pavilionul 5 al Institutului Matei Bals, care a luat foc azi-dimineata. VIDEO

B1 B1,
Cum a decurs evacuarea pacientilor din Pavilionul 5 al Institutului Matei Bals, care a luat foc azi-dimineata. VIDEO

Peste 100 de persoane au fost evacuate din Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, unde vineri dimineata a izbucnit un incendiu care a condus la moartea a patru persoane. Zeci de pacienti au fost. continuă pe B1

Spitalele unde au fost transferati pacientii evacuati din pavilionul Institutului Matei Bals care a luat foc

Spitalul Matei Bals din Capitala a fost cuprins de flacari,vineri dimineata, in jurul orei 5. Patru persoane si-au gasit sfarsitul in acesta tragedie, dintre care treiau fost gasite.

FOTO Primele imagini din pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Matei Bals, unde au murit 5 pacienti

Primele fotografii din pavilionul V in care a izbucnit vineri dimineata incendiul de la Spitalul Matei Bals si unde au murit cinci oameni arata dezastrul, pereti innegriti de fum si flacari, geamuri sparte, materiale topite, dar si paturile goale in care erau pacientii.

Reprezentantii Institutului Matei Bals sustin ca sprijina ancheta in curs si lamurirea aspectelor care ar fi putut conduce la tragedia de vineri dimineata

Reprezentantii Institului Matei Bals din Bucuresti sustin ca spijina ancheta in curs si doresc lamurirea aspectelor care ar fi putut sa conduca la tragedica care s-a produs in dimineata zilei de.

UPDATE Protest in fata Institutului Matei Bals: Opriti macelul din sanatate! Presedintele Asociatiei Colectiv: Nu am speranta ca se va schimba ceva

Cateva zeci de persoane protesteaza, vineri seara, in fata Spitalului Matei Bals, unde cinci pacienti au murit in urma incendiului produs in jurul orei 5. 00, printre manifestanti fiind rude ale victimelor din Clubul Colectiv. Oamenii scandeaza Demisia! si Rusine sa va fie!, iar mai multi tineri au agatat pe cladirea aflata vizavi de spital un banner de mari dimensiuni cu mesajul E o poveste fara sfarsitA unui sistem nenorocitCare ne omoara de viiBatrani, tineri si copii.

Raed Arafat, scos din minti la Matei Bals. Efectiv a rabufnit in fata jurnalistilor

Raed Arafat a fost scos din minti la Matei Bals. Efectiv, seful ISU, a rabufnit in fata jurnalistilor. Ce l-a suparat atat de tare, cititi in articolul de mai jos. Raed Arafat criza de nervi pe jurnalistii dornici sa afle amanunte despre incedniul de la Matei Bals. Ce l-a enervat pe seful DSU Raed Arafat, .

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )