Libnet.ro
UNICEF

23:00

Raed Arafat, scos din minti la Matei Bals. Efectiv a rabufnit in fata jurnalistilor

Playtech Playtech,
Raed Arafat, scos din minti la Matei Bals. Efectiv a rabufnit in fata jurnalistilor

Raed Arafat a fost scos din minti la Matei Bals. Efectiv, seful ISU, a rabufnit in fata jurnalistilor. Ce l-a suparat atat de tare, cititi in articolul de mai jos. Raed Arafat criza de nervi pe jurnalistii dornici sa afle amanunte despre incedniul de la Matei Bals. Ce l-a enervat pe seful DSU Raed Arafat, . continuă pe Playtech

Ce a patit Catalin Apostolescu, medicul-erou de la incendiul din Spitalul Matei Bals

Dr. Catalin Apostolescu a reusit sa intervina pentru a salva pacientii, in timpul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. A spart un geam si si-a riscat viata. Parlamentarul Laura Vicol.

Raed Arafat, despre incendiul de la Spitalul Matei Bals: Orice aparat in plus nu e binevenit in spital. Acum trebuie sa vedem care este cauza, nu vreau sa speculez

Seful DSU, Raed Arafat, a precizat, la Digi 24, ca pana in acest moment nu se cunoaste cauza izbucnirii incendiuluide la Institutul Matei Bals. Acesta a mai spusca asteapta rezultatele.

Raed Arafat, ultimul bilant al incendiului de la Matei Bals: Un pacient intubat in stare grava, 4 persoane decedate

Seful DSU, Raed Arafat, a oferit vineri ultimele noutati despre starea pacientilor in urma incendiului la la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, printr-o legatura telefonica in direct la Antena 3.

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

Arafat, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Interventia a decurs foarte bine. Au fost identificate 280 de locuri la sectii unde puteam duce pacientii

Seful DSU Raef Arafat a declarat ca interventia in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals a decurs foarte bine si a precizat ca existau 280 de locuri in diferite sectii ale spitalelor unde puteau fi transferati pacientii, insa a fost necesar transferul numai pentru 53 de persoane. El a adaugat ca nu doreste sa speculeze asupra cauzei incendiului, fiind o ancheta in desfasurare.

Mesajul Patriarhului Daniel, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals

Patriarhul Daniel a reactionat in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Am aflat cu durere despre tragedia provocata de incendiul din spitalul Matei Bals din Bucuresti, in.

Bilantul victimelor din incendiul de la Matei Bals a crescut azi. Moarte suspecta, s-a demarat o ancheta medico-legala

In aceasta dimineata la Spitalul de boli infectioase Matei Bals, din Bucuresti, a avut loc un incendiu devastator. in urma acestuia au fost victime, decese si a fost demarat Planul Rosu. Peste 100 de pacienti au fost transferati catre alte spitale din Bucuresti, conform managerului spitalului. Va vom tine la curent pe tot parcursul zilei .

Raed Arafat, declaratii de ultima ora despre reteaua electrica de la Matei Bals. in ce stare reala se afla, de fapt

Situatie dramatica la Institutul Matei Bals, dupa ce patru persoane si-au pierdut viata in incendiul izbucnit, iar alte peste 100 au fost evacuate. Ce spune Raed Arafat despre aceasta situatie? Reactia lui Raed Arafat, ce spune seful DSU Un incendiu devastator a avut loc la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde patru persoane si-au pierdut .

Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals. Romanii sunt furiosi

O serie de asociatii si organizatii non-guvernamentale au pus semnatura pe o scrisoare deschisa care este adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta de la Institutul Matei Bals. Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals Romanii nu mai vor sa auda scuze si aruncarea culpei de la o autoritate la .

Incendiu la Matei Bals |Raed Arafat, reactie nervoasa in fata jurnalistilor: E revolta in capul dumneavostra! Daca ati venit sa urlati la noi... (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a avut o iesire nervoasa in timp ce le vorbea reporterilor despre incendiul izbucnit la Spitalul Matei Bals si soldat cu pa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )