Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum dezactivezi doua dintre cele mai enervante functionalitati ale Facebook

Adevărul Adevărul,
Cum dezactivezi doua dintre cele mai enervante functionalitati ale Facebook

Aplicatiile de Facebook pentru Android si iOS sunt actualizate destul de des, dar nu toate noutatile sunt bune. Iata cum le poti opri pe cele mai enervante. continuă pe Adevărul

Londra: Colindatori romani intr-una dintre cele mai mari gari

Un grup de studenti au cantat mai multe colinde romanesti intr-una dintre cele mai mari gari din Londra. Astfel, tinerii au incercat sa promoveze traditiile si obiceiurile romanesti. Studentii au impresionat trecatorii, care s-au oprit si au gustat si o felie de cozonac.

Huawei vrea sa ajunga la peste 1.000 de angajati in Romania, una dintre cele mai importante piete din regiune pentru chinezi

Huawei, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retelistica si telefoane mobile din lume, vrea sa ajunga in Romania la peste 1. 000 de angajati in urmatorii ani, piata locala fiind una dintre principalele tinte de dezvoltare pe.

Cum sa opresti cele mai enervante doua lucruri din aplicatia de Facebook

Facebook a facut cateva modificari in aplicatia principala anul acesta, iar daca esti unul dintre acei oameni inca enervati de noutati, iata cum le poti inlatura. E vorba aici de videoclipurile care ruleaza automat si deschiderea link-urilorin browser-ulintern din Facebook. Anul 2014 e cel in care Facebook a inceput sa concureze cu YouTube in domeniul videoclipurilor. Din acest motiv, in aplicatia principala pentru reteaua sociala si in versiunea de web au inceput acestea sa fie redate automate. Probabil ca nu [].

Clipul zilei: Top 10 cele mai enervante melodii

In urmatorul clip puteti urmari un top 10 al celor mai dispretuite si enervante melodii. Enjoy!.

Povestea bradului de Craciun, unul dintre cele mai importante simboluri ale Craciunului

Primul moment in care bradul a devenit centrul atentiei de Sarbatori este marcat in secolul al XV-lea in Letonia. in scurt timp, impodobirea pomului de Craciun a devenit cel mai emotionant ritual al.

Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

2014 a fost plin de evenimente care au marcat lumea. Epidemia de Ebola care a izbucnit in primavara in Africa de vest a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Peste 6000 de oameni au murit din.

Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

2014 a fost plin de evenimente care au marcat lumea. Epidemia de Ebola care a izbucnit in primavara in Africa de vest a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Peste 6000 de oameni au murit din.

REVISTA PRESEI: Cele mai importante evenimente ale anului 2014

Adevarul anunta ca presedientele Iohannis a promulgat primele legi. Evenimentul Zilei publica topurile anului politic 2014. Capital enumera 10 motive pentru a ne simti bine in Romania. Hotnews vorbeste despre hartile aliantei puternii dintre SUA si UE. Ziarul Financiar scrie despre cele mai importante evenimente ale anului 2014. Gandul prezinta un interviu cu Gelu Voican Voiculescu despre ultimele zile ale regimului Ceausescu. Wall Street a calculat cat costa cosul de cumparaturi de Craciun. Ziare. com anunta ca presedintele Klaus Iohannis vrea doua mandate in fruntea statului. Iar Sport. ro scrie ca Armata ar putea lucra la o noua Steua.

INCOME. Cele mai mari 10 provocari care vor zgudui lumea in anul 2015

Omenirea va fi marcata in 2015 de 10 mari provocari, potrivit expertilor Forumului Economic Global de la Davos. Cele mai importante sunt adancirea inegalitatii dintre domeniile diferitelor categorii sociale si.

Polonezii si romanii - cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant al Comisiei Europene

Polonezii si romanii ocupa cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant din Comisia Europeana, scrie The Economist, notand ca, desi functionarii europeni nu reprezinta statul de provenienta, tarile doresc sa-si plaseze oamenii in posturi-cheie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )