Libnet.ro
UNICEF

06:15

Clipul zilei: Top 10 cele mai enervante melodii

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Top 10 cele mai enervante melodii

In urmatorul clip puteti urmari un top 10 al celor mai dispretuite si enervante melodii. Enjoy!. continuă pe Hotnews

VIDEO Top 10 - cele mai vizionate filme in Romania, in 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Top 10 cele mai vizionate filme in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al.

Cum dezactivezi doua dintre cele mai enervante functionalitati ale Facebook

Aplicatiile de Facebook pentru Android si iOS sunt actualizate destul de des, dar nu toate noutatile sunt bune. Iata cum le poti opri pe cele mai enervante.

Top 10 cele mai ciudate stiri ciudate din 2014: magie neagra in politica si in fotbal, sculpturi sexuale si soparle in spatiu

Presedintele Zimbabwe, Robert Mugabe, a devenit protagonistul celei mai bizare stiri din 2014, dupa ce a concediat-o pe vicepresedinta tarii din motiv ca ar fi vrajitoare. O sculptura expusa in Paris care seamana cu o jucarie sexuala si sunt alte ciudatenii care au intrat in topul pentru 2014.

Cum sa opresti cele mai enervante doua lucruri din aplicatia de Facebook

Facebook a facut cateva modificari in aplicatia principala anul acesta, iar daca esti unul dintre acei oameni inca enervati de noutati, iata cum le poti inlatura. E vorba aici de videoclipurile care ruleaza automat si deschiderea link-urilorin browser-ulintern din Facebook. Anul 2014 e cel in care Facebook a inceput sa concureze cu YouTube in domeniul videoclipurilor. Din acest motiv, in aplicatia principala pentru reteaua sociala si in versiunea de web au inceput acestea sa fie redate automate. Probabil ca nu [].

Cele mai frumoase melodii romanesti de Craciun

Cadouri, familie, brad, Mos Craciun, zapada, bucurie, caldura, spirit si speranta. Acestea par a fi laitmotivele tuturor melodiilor de Craciun, pe care le auzim si reauzim, invariabil, in aceasta perioada, an de an.

Liga 1: Arbitrii care au condus cele mai multe meciuri in tur. Kovacs, alaturi de Hategan

Turul Ligii I a fost arbitrat de un total de 26 de arbitri centrali, Cristian Balaj, Alexandru Tudor si Radu Petrescu avand cele mai multe meciuri, cate 11 de fiecare.

Clipul zilei: Mos Craciun si prietenii sai

Sa ne reamintim de una dintre cele mai haioase gafe din televiziune :).

Mai multi tineri au cantat colinde romanesti in una din cele mai mari gari din Londra (VIDEO)

Superbele colinde romanesti au prins si in strainatate. Mai multi tineri au cantat melodii de Craciun intr-una din cele mai mari gari din Londra pentru a promova traditiile si obiceiurile romanesti.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )