Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum a disparut din Romania cea mai mare pasare. Detaliul anatomic care i-a fost fatal

Adevărul Adevărul,
Cum a disparut din Romania cea mai mare pasare. Detaliul anatomic care i-a fost fatal

Masculul de dropie poate ajunge la 18-20 de kilograme, devansand pasari de prada impunatoare prin dimensiuni, cum sunt vulturul plesuv negru sau condorul andin. Dimensiunile care l-au ferit de pradatorii obisnuiti a atras insa atentia vanatorului suprem omul care a vanat dropiile pana la exterminare. continuă pe Adevărul

Cea mai mare perla naturala de apa dulce din lume, vanduta la licitatie contra sumei de 320.000 de euro

Cea mai mare perla naturala de apa dulce din lume, care a apartinut Ecaterinei cea Mare a Rusiei, a fost vanduta la licitatie pentru prima dupa mai mult de 200 de ani contra sumei de 320. 000 de euro 374. 000 de dolari), scrie Deutsche Welle.

Mihaela Buzarnescu, dupa victoria cu Svitolina: M-am gndit ca la o partida normala, cu siguranta este cea mai mare realizare a carierei mele

Zambitoare si cu o privire senina, fericita, asa a aparut Mihaela Buzarnescu la conferinta de presa. A vorbit intr-o engleza impecabila, iar apoi a explicat cum s-a simtit meciul cu Elina Svitolina si pentru jurnalistii veniti din tara. M-am gandit ca la o partida normala, cu siguranta este cea mai mare realizare a carierei mele, a spus Mihaela despre succesul cu cea de-a patra favorita de la Roland Garros. Se actualizeaza.

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Cea mai mare perla de apa dulce din lume, vnduta la licitatie cu un pret sub valoarea estimata

Cea mai mare perla naturala de apa dulce cunoscuta, care a apartinut odinioara imparatesei Ecaterina a II-a a Rusiei, a fost vanduta la licitatie in Olanda cu 320. 000 de euro, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Romania, cea mai putin remarcata destinatie de vacanta a Europei, potrivit unei prestigioase reviste britanice

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa.

VIDEO Cantecul de jale compus in semn de protest fata de cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: Bucovina, plai cu flori, nu vrem groapa de gunoi

Trei tineri au compus o melodie adaptata dupa piesa Bucovina, plai cu flori, prin care isi arata nemultumirea fata de groapa de gunoi din Pasul Mestecanis.

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

Parintele Necula: Asta este cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul

Parintele sibian Constantin Necula a vorbit intr-un interviu despre femeie, la modul general, dar si despre cum o percepe el prin prisma experientelor personale. Cum vedeati femeia la 20, la 30 de ani si cum o.

Impresii de calatorie ale unui jurnalist britanic: Natura, cel mai mare dar al Romaniei. Locurile care l-au impresionat

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa o vizita in tara noastra, autorul unui articol publicat in editia online a revistei The Spectator.

Buzarnescu, prea mica pentru o miza atat de mare: Mihaela a fost timorata si incordata si a parasit French Open in optimi

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) a fost de nerecunoscut in cea mai mare parte a duelului cu Madison Keys 13 WTA), iar americanca a profitat din plin de greselile adversarei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )