Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum se distreaza Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision, la Kiev. Au aparut primele filmari (VIDEO)

B1 B1,
Cum se distreaza Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision, la Kiev. Au aparut primele filmari (VIDEO)

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, Ilinca Bacila si Alex Florea, au plecat in urma cu cateva zile la Kiev, acolo unde va avea loc marea finala a concursului. Nici bine n-au ajuns si. continuă pe B1

Reprezentantii Romaniei la Eurovision au ajuns in Ucraina si vor avea prima repetitie pe scena de la Kiev marti, 2 mai

Ilinca Bacila si Alex Florea, castigatorii Selectiei Nationale, au plecat luni, 1 mai, spre Kiev, locul unde peste doua saptamani va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017. Artistii si-au luat la revedere intr-o conferinta organizata in incinta aeroportului Otopeni, iar marti, 2 mai, vor avea prima repetitie pe scena din Ucraina.

Reprezentantii Romaniei laEurovision 2017au plecat spre Kiev: Am putine emotii, pentru ca am probleme cu gatul

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, Ilinca Bacila si Alex Florea, pleaca in acesta dupa-amiaza spre Kiev, alaturi de o parte a delegatiei tarii noastre, urmand sa aiba prima repetitie pe scena competitiei marti.

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Ilinca si Alex Florea, au plecat la Kiev, unde se va tine marea finala (FOTO)

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Ilinca si Alex Florea, alaturi de echipa lor au plecat luni catre Kiev, acolo unde va avea loc marea finala a concursului. Cei doi cantareti si-au luat.

incepe febra Eurovision! Ilinca si Alex Florea au plecat la Kiev!

Ilinca Bacila si Alex Florea, castigatorii Selectiei Nationale, au plecat luni, 1 mai, spre Kiev, locul unde peste numai doua saptamani va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.

Probleme pentru Romania la EUROVISION! Ilinca si Alex Florea s-au accidentat pe scena, la prima repetitie de la Kiev (VIDEO)

Castigatorii Selectiei Nationale Eurovision de anul acesta, Ilinca Bacila si Alex Florea, interpretii melodiei Yodel It! sunt la Kiev, unde in doua saptamani va avea loc finala.

Alex Florea a ajuns la spital dupa prima repetitie la Eurovision

Alex Florea a ajuns la spital dupa prima repetitie la Eurovision. Artistul s-a dezechilibrat si a cazut de pe tunul pe care se urcase pe scena. Mai mult, a stricat si recuzita show-ului pe care il va prezenta saptamana viitoare. Iata ce s-a intamplat! .

Textiera piesei Yodel It, care va reprezenta Romania la Eurovision: Am lucrat mult la text (VIDEO)

Reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision de anul acesta sunt Ilinca Alex Florea, care au impresionat juriul si publicul cu talentul lor incontestabil, dar si cu o piesa pe care multi o considera.

Romania pune tunurile pe Eurovision 2017: cum arata show-ul prezentat de Ilinca si Alex la prima repetitie pe scena de la Kiev FOTO VIDEO

Ilinca si Alex, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, au sustinut prima repetitie la Kiev si au fost felicitati de jurnalisti si fani pentru ideea de a aduce pe scena doua tunuri uriase.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )