Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum este facuta Simona Halep cetatean de onoare pe banda rulanta. Argumentul primarului din Calarasi: Stramosii ei au trecut prin oras

Adevărul Adevărul,
Cum este facuta Simona Halep cetatean de onoare pe banda rulanta. Argumentul primarului din Calarasi: Stramosii ei au trecut prin oras

Putem considera ca Simona Halep este o personalitate marcanta care prin tot ceea ce face contribuie din plin la imaginea pozitiva pe care Clujul o oare in acest moment pe plan national, dar si international se arata intr-una dintre recomandarile pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al Clujului sportivei Simona Halep. continuă pe Adevărul

Aroganta facuta de Bianca Andreescu in meciul cu Simona Halep

In game-ul sapte al setului secund Bianca Andreescu si-a permis o lovitura de spectacol care a surprins-o complet pe Simona Halep.

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte .

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Duel in premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Este o mare provocare pentru mine, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep dupa ce si-a aflat adversarele din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

Simona Halep: Svitolina a fost mai buna, obiectivul este calificarea in semifinale

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina 5-7, 3-6) dar pastreaza sanse de calificare in penultimul act al Turneului Campioanelor. O victorie cu Karolina Pliskova o poate duce in semifinale pe Simona. Svitolina a fost mai buna, am simtit ca nu pot termina punctele. Obiectivul principal este calificarea in semifinale, am deja 4 ani fara sa ies din grupe , a spus, printre altele, Halep.

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Ce inseamna Simona Halep pentru Romania. Antrenorul ei le-a spus strainilor adevarul dureros

Antrenorul Simonei Halep le-a dezvaluit strainilor ce inseamna sportiva pentru Romania si despre modul in care romanii se raporteaza la ea atunci cand pierde. Daniel Dobre a facut o comparatie cu situatia de dinainte de 1990, cand tara noastra avea rezultate notabile in mai multe sporturi. Daniel Dobre: Atentia este doar pe Simona Halep. Este .

Simona Halep, caracterizata de Gica Hagi: E matura, puternica si are experienta

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, a urmarit-o pe Simona Halep in primul meci de la Turneul Campioanelor, cu Bianca Andreescu, si a avut numai cuvinte de lauda despre campioana de la Wimbledon. Hagi considera ca Halep este matura, are experienta si este puternica din toate punctele de vedere, fiind o sportiva de nivel mondial.

Simona Halep Elina Svitolina 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep joaca miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor, impotriva sportivei Elina Svitolina. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci, live .

Simona Halep - Elina Svitolina |Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube. Simona, amenintata de Svitolina

Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube este al doilea meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet, dupa debutul furtunos contra Biancai Andre.

Hagi: Simona Halep e matura, e puternica din toate punctele de vedere

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, crede ca Simona Halep este matura, are experienta si e.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5569 seconds )