Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum este prezenta la vot in turul doi, fata de primul tur. Ce arata cifrele oficiale BEC

Playtech Playtech,
Cum este prezenta la vot in turul doi, fata de primul tur. Ce arata cifrele oficiale BEC

Prezenta la vot este din ce in ce mai mare, in aceasta duminica, cand este disputat al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Cifrele oficiale ale Biroului Electoral Central BEC) au aratat si cum este participarea la urne, in turul doi, de pe 24 noiembrie 2019, fata de primul tur, din data de 10 noiembrie. Din . continuă pe Playtech

Prezenta la vot din turul doi de la ora 12.00 a depasit-o pe cea din turul unu. Care sunt judetele fruntase

Prezenta la vot in turul doi la alegerile prezidentiale de la ora 12. 00 a fost de 16,60%, depasind-o pe cea inregistrata la aceeasi ora in turul unu, atunci cand prezenta a fost de 15.

BUZAU. Prezenta la vot in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019 in Buzau. 7,19% dintre alegatori au votat pana la ora 10.00

Cel de-al doilea tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie. in judetul Buzau sunt inscrisi pe listele electorale permanente 381. 957 de alegatori.

IALOMITA. Prezenta la vot in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019 in Ialomita. 17,44% dintre alegatori au votat pana la ora 12.00

Cel de-al doilea tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie. in judetul Ialomita sunt inscrisi pe listele electorale permanente 229. 640 de alegatori.

CALARASI. Prezenta la vot in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019 in Calarasi. 9,32% dintre alegatori au votat pana la ora 10.00

Cel de-al doilea tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie. in judetul Calarasi sunt inscrisi pe listele electorale permanente 249. 163 alegatori.

BACAU Prezenta la vot in turul al doilea la alegerilor prezidentiale 2019

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie.

VRANCEA Prezenta la vot in turul al doilea la alegerilor prezidentiale 2019

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie.

Judetul Giurgiu. Prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

In judetul Giurgiu sunt amenajate 245 de sectii de votare, in 54 de unitati administrativ-teritoriale. La urne sunt asteptati peste 224. 000 de cetateni cu drept de vot.

Judetul Teleorman. Prezenta la vot in turul al doilea pentru alegerea presedintelui

Peste 320. 000 de locuitori ai judetului Telorman sunt asteptati duminica, 24 noiembrie, la sectiile de votare pentru a vota viitorul presedinte al Romaniei.

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Romanii isi aleg astazi viitorul conducator al tarii, avand posibilitatea de a pune stampila pe unul dintre cei doi candidati, in al doilea scrutin electoral. Pe buletinele de vot exista cele doua variante, ale candidatilor ajunsi in turul 2, si anume Klaus Iohannis, din partea PNL, si Viorica Dancila, candidatul PSD. Actualul sef al statului .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )