Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prezenta la vot din turul doi de la ora 12.00 a depasit-o pe cea din turul unu. Care sunt judetele fruntase

Adevărul Adevărul,
Prezenta la vot din turul doi de la ora 12.00 a depasit-o pe cea din turul unu. Care sunt judetele fruntase

Prezenta la vot in turul doi la alegerile prezidentiale de la ora 12. 00 a fost de 16,60%, depasind-o pe cea inregistrata la aceeasi ora in turul unu, atunci cand prezenta a fost de 15. continuă pe Adevărul

Cum este prezenta la vot in turul doi, fata de primul tur. Ce arata cifrele oficiale BEC

Prezenta la vot este din ce in ce mai mare, in aceasta duminica, cand este disputat al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Cifrele oficiale ale Biroului Electoral Central BEC) au aratat si cum este participarea la urne, in turul doi, de pe 24 noiembrie 2019, fata de primul tur, din data de 10 noiembrie. Din .

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

Clujul, locul II pe tara la prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Ilfovul este pe primul loc

Prezenta la vot in judetul Cluj la turul al doilea al alegerilor prezidentiale a fost de 46,85 % la ora 17. S-a depasit astfel prezenta la vot din turul II al prezidentialelor din 2014.

TIMIS Alegeri prezidentiale 2019. Prezenta la vot comparativ cu turul I

In judetul Timis sunt inscrisi pe listele electorale permanente 624. 922 de cetateni cu drept de vot. Sectiile de votare s-au deschis la ora 7.

LIVE BLOG Alegeri prezidentiale 2019. Un alegator a murit la votare. Sectia in care s-a depasit prezenta la vot de 100%

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale era la ora 11:00 de 11. 39 %, peste 2 milioane de romani exercitandu-si dreptul de vot, conform datelor BEC. Pana la 11:00, la sectiile de vot din diaspora au votat peste 400. 000 de alegatori.

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Romanii isi aleg astazi viitorul conducator al tarii, avand posibilitatea de a pune stampila pe unul dintre cei doi candidati, in al doilea scrutin electoral. Pe buletinele de vot exista cele doua variante, ale candidatilor ajunsi in turul 2, si anume Klaus Iohannis, din partea PNL, si Viorica Dancila, candidatul PSD. Actualul sef al statului .

Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Afli la ora 21.00 primele procente

Duminica, 24 noiembrie, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019 a inceput votul pentru cetatenii aflati in Romania. Astazi se va afla numele celui care ne va conduce in urmatorii cinci ani. Rezultate exit poll afli la ora 21. 00 primele procente. Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezintiale 2019 Klaus Iohannis si Viorica Dancila .

VIDEO Tudor Chirila, indemn la vot inaintea turului doi al prezidentialelor. Cu cine voteaza artistul duminica

Tudor Chirila ii indeamna pe romani sa iasa la vot duminica, in turul doi al alegerilor prezidentiale, sustinand intr-un mesaj video pe Facebook ca acesta este un exercitiu democratic, indiferent cine sunt candidatii.

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

EXIT POLL BEC 21.00 Turul doi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Turul doi Rezultate BEC Turul doi. CIFRELE si PROCENTELE reale sunt aici

00 Turul doi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Turul doi Rezultate BEC Turul doi. Romanii aleg duminica presedintele tarii pentru urmatorii 5 ani. Batalia se duce intre Klaus Iohannis si Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )