Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum explica consilierul USR votul pentru PSD la primaria Sectorului 6: Am votat corect, in interesul locuitorilor

Adevărul Adevărul,
Cum explica consilierul USR votul pentru PSD la primaria Sectorului 6: Am votat corect, in interesul locuitorilor

USR a votat decisiv proiectul de buget al Primariei Sectorului 6 din Capitala, propus de primarul PSD Gabriel Mutu. Isabela Botogan, membrul USR care a votat alaturi de social-democrati, a explicat ca a votat corect, in interesul locuitorilo. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu, mort pentru PSD: declaratiile lui Marcel Ciolacu, absolut socante

Ai fi crezut ca legatura dintre Ion Iliescu si PSD este una intrinseca. Fostul presedinte a fost numit, la un moment dat, lider onorific al partidului, tocmai pentru ca cineva sa nu uite acest lucru. Se pare ca Marcel Ciolacu a facut-o. intr-un set de circumstante foarte ciudate, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a .

USR a facut blat cu PSD in Sectorul 6. Bugetul propus de primarul Mutu a trecut cu votul decisiv al USR. Nasui: Consiliera va fi exclusa din USR

USR a votat decisiv proiectul de buget al Primariei Sectorului 6 din Capitala, propus de primarul PSD Gabriel Mutu. Acel vot a facut diferenta. Cum era aia cu aceeasi mizerie, reclama Ciprian Ciucu, liderul PNL Sector 6. Potrivit surselor Adevarul, consilierul USR care a votat alaturi de PSD este Isabela Botogan. Presedintele USR Bucuresti Claudiu Nasui a precizat ca aceasta din urma va fi exclusa din partid - avem 0 toleranta la blaturi.

Orban, despre votul de investire: PSD vrea sa boicoteze o procedura constitutionala

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, referitor la faptul ca PSD vrea sa boicoteze votul pentru investirea Guvernului Orban II, ca social-democratii vor fi exclusiv responsabili pentru intrunirea cvorumului in Parlament.

Deputat USR, despre boicotul PSD la investirea Guvernului: Se va lungi situatia de criza

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, joi, ca boicotarea din partea PSD a sedintei de investire a noului Guvern Orban va prelungi criza, mentionand ca aceasta situatie s-ar putea intinde pana la alegerile la termen, ceea ce ar fi absolut o catastrofa si inacceptabil.

Parlamentari din trei partide vor lipsi de la votul pentru noul guvern Orban

Parlamentarii din PSD, ALDE si Pro Romania au anuntat ca vor lipsi intentionat, luni, de la momentul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )