Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se fac cei mai gustosi cartofi cu rozmarin si usturoi. Se prepara rapid

Adevărul Adevărul,
Cum se fac cei mai gustosi cartofi cu rozmarin si usturoi. Se prepara rapid

Garnitura excelenta langa friptura sau gratar, dar si ideala pentru zilele de post, cartofii la cuptor cu usturoi, rozmarin si boia se prepara rapid si cu ingrediente ieftine. continuă pe Adevărul

Vali Bacanu, unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Bucegi, a murit la varsta de 68 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Dambovita, dascal a zeci de ghizi montani, Vali Bacanu, a murit la varsta de ani. Un accident groanic i-a curmat viata. Medicii au incercat sa il tina in viata, dar nu au reusit.

FMI: Tarifele impuse de Donald Trump fac lumea mai saraca si mai periculoasa

Razboiul comercial dintre Statele Unite si China reprezinta un risc real de a transforma lumea intr-un loc mai sarac si mai periculos, se arata in cel mai recent comunicat emis de catre Fondul Monetar International, relateaza BBC, citat de Mediafax.

Nici cei mai experimentati soferi n-au putut spune ce masina au in fata. Detaliul care i-a socat pe toti cand l-au vazut

Este foarte greu sa mai fii original in zilele acestea. O idee stralucita este furata imediat si ridicata la rang de arta in intreaga lume. Cele mai tari masini au fost clonate ba de chinezi, ba de indieni.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

Varsta surprinzatoare la care oamenii sunt cei mai fericiti

Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta, dar se pare ca nu este singura calitate pe care oamenii o dezvolta in timp. Cercetarile arata ca odata cu inaintarea in varsta oamenii devin mai siguri pe ei si mai multumiti de proapria viata, asa cum este ea.

Referendum 2018. Botosaniul a intrat in top 5 national privind prezenta la vot dupa slujba de duminica dimineata. Cei mai multi votanti - in mediul urban

Numarul participantilor la referendum s-a triplat in numai cateva ore la Botosani. Majoritatea celor care au mers sa voteze sunt din mediul urban si sunt de varsta a treia. Botosanenii de la tara nu s-au aratat asa de interesanti sa participe la vot motivand ca au treburi mai importante prin gospodarie, chiar si duminica.

Romanii, cei mai mari consumatori de zahar. in ce alimente se gaseste zaharul ascuns si cat e de periculos

Romanii se afla in topul celor mai mari consumatori de zahar din intreaga Europa, cu o medie de 30 de kilograme pe an, de doua ori mai mult decat media Uniunii Europene.

Cum a fugit in Germania unul dintre cei mai buni tintasi din Romania: Am zis: copiii mei sa nu manance oase, ci sa traiasca in mod onorabil si omenesc

Timisoreanul Adalbert Oster, de mai multe ori campion national la tir cu talere si reprezentant al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, povesteste cum a reusit sa emigreze in urma cu aproape 40 de ani in Germania si cum a ridicat de la zero o echipa de tir in tara adoptiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )