Libnet.ro
UNICEF

12:45

Romanii, cei mai mari consumatori de zahar. in ce alimente se gaseste zaharul ascuns si cat e de periculos

Adevărul Adevărul,
Romanii, cei mai mari consumatori de zahar. in ce alimente se gaseste zaharul ascuns si cat e de periculos

Romanii se afla in topul celor mai mari consumatori de zahar din intreaga Europa, cu o medie de 30 de kilograme pe an, de doua ori mai mult decat media Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Romanii, mari consumatori de televiziune. Cate ore petrec in fiecare zi in fata televizorului

Romanii sunt mari consumatori de televiziune. in medie petrec in fiecare zi peste cinci ore si jumatate in fata televizorului, mult peste media mondiala. Specialisti din televiziune, publicitate si marketing s-.

Cum spun romanii ca isi pastreaza mintea sanatoasa: cei mai multi citesc carti, in defavoarea filmelor si serialelor

Nu mai putin de 90% din romani considera ca sanatatea mentala este la fel de importanta ca si cea fizica, arata un studiu recent, derulat de Medlife. Concret, cei mai multi dintre concetatenii romani 39%) afirma ca cititul cartilor este principalul mod prin care au grija de sanatatea lor psihica, la mica distanta 36%) urmand practicarea sportului si odihna prin somn 15%).

SURPRIZA LA EXATLON! Doi dintre cei mai iubiti concurenti revin in competitie

Surpriza de proportii pentru fanii Exatlon. Doi dintre cei mai iubiti concurenti din editia trecuta revin in competitie. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat. Giani Kirita si Ionut Sugacevshi vor.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

Eugen Teodorovici: Lista rusinii trebuie sa dispara. Datornicii platesc penalitati mai mari decat la banci

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca lista cu datornicii persoane fizice de pe site-ul ANAF trebuie sa dispara. Acea lista trebuie sa dispara si sa nu mai fie publica.

Ce valoare in euro au cele mai mari 50 de branduri romanesti si ce spun ele despre economia locala

Un top 50 al celor mai valoroase branduri localesi ointrebare despre toate: ce spun ele despre economia romaneascasi consumatorul autohton de publicitate?.

Varsta surprinzatoare la care oamenii sunt cei mai fericiti

Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta, dar se pare ca nu este singura calitate pe care oamenii o dezvolta in timp. Cercetarile arata ca odata cu inaintarea in varsta oamenii devin mai siguri pe ei si mai multumiti de proapria viata, asa cum este ea.

Referendum 2018. Botosaniul a intrat in top 5 national privind prezenta la vot dupa slujba de duminica dimineata. Cei mai multi votanti - in mediul urban

Numarul participantilor la referendum s-a triplat in numai cateva ore la Botosani. Majoritatea celor care au mers sa voteze sunt din mediul urban si sunt de varsta a treia. Botosanenii de la tara nu s-au aratat asa de interesanti sa participe la vot motivand ca au treburi mai importante prin gospodarie, chiar si duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )