Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum faci acasa cei mai buni carnati de casa pentru Craciun. Toti invitatii vor fi impresionati

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cei mai buni carnati de casa pentru Craciun. Toti invitatii vor fi impresionati

Preparatele traditionale romanesti nu trebuie sa dispara de pe masa de sarbatori, mai ales de la romanii care traiesc la sat si isi prepara singuri toate bunatatile. Cum sa faci cei mai buni carnati de casa? ii vei da gata pe invitati cu aceasta reteta. Reteta pentru carnati de casa. Cel mai bun preparat de . continuă pe Playtech

Cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta fara carne, perfecta pentru Postul Craciunului

Este unul dintre cele mai iubite preparate traditionale romanesti si nu lipseste niciodata de pe mesele de sarbatoare. Dar ce ai zice de o reteta fara carne sau oua, perfecta pentru Postul Craciunului?! Iata cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta salata de boeuf fara carne sau oua in timpul postului nu .

Cum faci acasa cele mai bune scovergi. Secretul retetei pastrat zeci de ani

O reteta usoara de scovergi, precum pregatesc bunicile, poate sa fie descoperita in bucataria gospodinelor din Baragan. Cu ingrediente simple, asa cum erau pregatite ele la tara, simple sau cu branza, acestea sunt un deliciu. Cum faci acasa cele mai bune scovergi Astfel caGela Dumitrache, o invatatoare din comuna Unirea, pasionata de gatit, inca mai .

Cum faci acasa cea mai buna polenta. Mamaliga, la fel ca in Italia

In articolul urmator va propunem sa invatati sa faceti acasa cea mai buna polenta. Mamaliga va iesi la fel ca in Italia. Polenta este una dintre cele mai gustoase retete de mamaliga. Cum sa faci acasa la tine mamaliga italiana selicioasa. Care sunt secretele polentei Secretele polentei si al gustului sau delicios consta in modul .

Uzina Dacia din Romania are unul dintre cei mai buni indici de utilizare a capacitatii din lume

Intr-un interviu acordat LifeNews. ro, directorul general Automobile Dacia, Christophe Dridi, a explicat de ce lipsa modelului Sandero din portofoliul uzinei romanesti nu trebuie considerata un pas inapoi.

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, numarul doi mondial, a scris un mesaj emotionant pe retelele sociale, in cursul zilei de vineri. Jucatoarea romana de tenis a afirmat ca 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viata.

Criza face noi victime. Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda intra in insolventa

Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda, cu operatiuni in patru tari, a intrat in insolventa, la propria cerere, scrie profit. ro. La finele anului trecut, datoriile companiei depaseau 17 milioane de lei.

Horoscop. Cum saruta barbatii in functie de zodie. Ei sunt cei mai priceputi

Despre sarut, se spune ca poate fi scanteia unei noi relatii. Stilul de sarut al unui barbat depinde de intreaga atractie, asadar, este important sa intalnesti pe cineva care sa te faca sa uiti de griji. Care sunt secretele fiecarei zodii. Cum saruta barbatii in functie de zodie. Ei sunt cei mai priceputi Berbec Barbatii .

Unul dintre cei mai bogati fermieri din judetul Ialomita a fost rapus de COVID-19. Unde s-a stins patronul SOMALEX

Unul din tre cei mai bogati fermieri din judetul Ialomita a fost rapus de infectia cu COVID-19. Alexandru Gheorghe, proprietarul Somalex, companie care administreaza circa 3. 400 ha de teren agricol in Baragan s-a stins la spitalul din Slobozia.

Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Omul de afaceri Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Constanta, a murit marti dimineata, el fiind diagnosticat cu COVID-19. Corneliu Idu, in varsta de 70 de ani, i-a sprijinit la inceputul carierei pe jucatorii de tenis constanteni Simona Halep si Horia Tecau.

Armatorul Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri romani, a murit de Covid-19

Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici armatori romani, a murit de Covid-19 la varsta de 70 ani. Idu a fost cel care i-a sprijinit in cariera pe Simona Halep si Horia Tecau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )