Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

B1 B1,
Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, numarul doi mondial, a scris un mesaj emotionant pe retelele sociale, in cursul zilei de vineri. Jucatoarea romana de tenis a afirmat ca 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viata. continuă pe B1

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, a scris, vineri, pe retelele de socializare, ca 2020 a fost un an dificil si ca adevaratii eroi ai acestui an sunt medicii si asistentii medicali.

Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Omul de afaceri Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Constanta, a murit marti dimineata, el fiind diagnosticat cu COVID-19. Corneliu Idu, in varsta de 70 de ani, i-a sprijinit la inceputul carierei pe jucatorii de tenis constanteni Simona Halep si Horia Tecau.

Armatorul Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri romani, a murit de Covid-19

Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici armatori romani, a murit de Covid-19 la varsta de 70 ani. Idu a fost cel care i-a sprijinit in cariera pe Simona Halep si Horia Tecau.

Criza face noi victime. Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda intra in insolventa

Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda, cu operatiuni in patru tari, a intrat in insolventa, la propria cerere, scrie profit. ro. La finele anului trecut, datoriile companiei depaseau 17 milioane de lei.

Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane. CBS a anuntat cand va difuza episodul cu numarul 12.000

Celebrul seria, urmarit de zeci de generatii, alaturi de bunici, parinti sau chiar si de copii a ajuns la episodul cu numarul 12. Tanar si nelinistit este unul dintre cele mai lungi seriale din.

Unul dintre cei mai bogati fermieri din judetul Ialomita a fost rapus de COVID-19. Unde s-a stins patronul SOMALEX

Unul din tre cei mai bogati fermieri din judetul Ialomita a fost rapus de infectia cu COVID-19. Alexandru Gheorghe, proprietarul Somalex, companie care administreaza circa 3. 400 ha de teren agricol in Baragan s-a stins la spitalul din Slobozia.

A murit unul dintre cei mai mari pictori romani contemporani. Augustin Lucici avea 64 de ani

In dimineata zilei de miercuri 2 decembrie s-a stins fulgerator din viata Augustin Lucici, unul dintre cei mai apreciati pictori romani contemporani si sef al Galeriei de Arta Rudolf Schweitzer Cumpana din Pitesti.

A murit unul dintre cei mai bogati oameni din tara. Corneliu Idu, rapus de COVID-19

Unul dintre cei mai puternici armatori romani, care i-a sprijinit in cariera pe Simona Halep si pe Horia Tecau, a decedat marti dimineata, de 1 decembrie.

Uzina Dacia din Romania are unul dintre cei mai buni indici de utilizare a capacitatii din lume

Intr-un interviu acordat LifeNews. ro, directorul general Automobile Dacia, Christophe Dridi, a explicat de ce lipsa modelului Sandero din portofoliul uzinei romanesti nu trebuie considerata un pas inapoi.

Simona Halep se confrunta cu mari probleme de sanatate: Am in jur de patru hernii. E cumplit

Simona Halepa ajuns una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din circuitul mondial, dar ascensiunea profesionala a necesitat multe eforturi din partea sportivei. Drama nestiuta a Simonei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )