Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum faci cea mai buna salata de boeuf. Afla ingredientul secret

Antena3 Antena3,
Cum faci cea mai buna salata de boeuf. Afla ingredientul secret

Salata de boeuf se gateste simplu, insa e nevoie de cateva ingrediente speciale pentru ca gustul sa fie unul desavarsit. Ai nevoie de un kilogram de cartofi, o jumatate de kilogram de morcovi. continuă pe Antena3

Cu un avans de 6,28%, SIF Banat-Crisana marcheaza cea mai buna evolutie din BET-FI

Tendinta ascendenta pe care se afla actiunile SIF Banat-Crisana SIF1) incepand cu cea de-a doua parte a anului 2017 a continuat si in ultima saptamana intervalul 13 decembrie - 20 decembrie), cotatia SIF1 tranzactionandu-se, in prezent, peste cele trei medii mobile simple de 20, 50 si 200 de zile, ce definesc trendul pe cele trei orizonturi de timp relevante: scurt, mediu si lung media mobila reprezinta un instrument de analiza tehnica ce este folosit, indeosebi, pentru identificarea trendintei unui instrument financiar).

Ruta subterana de Colson Whitehead, cea mai buna carte americana de fictiune a anului 2016, va fi lansata la Bucuresti

Miercuri,20 decembrie,de la ora 19. 00,laLibraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loclansarea romanului Ruta subteranadeColson Whitehead, considerat cea mai buna carte americana de fictiune a anului 2016. Vor lua cuvantul Scott A. Reese, atasatul cultural al Ambasadei Statelor Unite ale Americii, Radu Paraschivescu, Ioan Stanomir siNona Rapotan. ActorulIstvan Teglasva citi fragmente din roman.

Solstitiul de iarna 2017. Cea mai scurta zi din an. Tot ce trebuie sa stii despre solstitiul de iarna din 21 decembrie

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie. Solstitiul de iarna, la fel ca cel de vara si echinoctiile de.

Si americanii reformeaza fiscalitatea. Cea mai mare victorie a lui Trump de la preluarea mandatului

Senatul american a aprobat un nou plan de impozitare, aprobarea acestei legi fiind cea mai importanta revizuire a legii fiscale americane din ultimii 30 de ani si este considerata cea mai mare victorie a lui Donald Tr.

Tariceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis: Este comunist in fibra lui cea mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis patroneaza un sistem stramb si este comunist in fibra lui cea mai puternica, spune seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, intr-un interviu acordat Gandul. info si Mediafax.

Sensiblu si Punkt s-au vandut. Dr.Max devine, pe langa cea mai mare retea de farmacie din Europa Centrala, si primul operator farma de pe piata romaneasca

Dr. Max, cea mai mare retea de farmacii din Europa Centrala, devine primul operator farmaceutic de pe piata romaneasca si printre primele 4 lanturi de farmacii din Europa, dupa ce a anuntat ca a cumparat lanturile de farmacii Sensiblu si Punkt.

Polonia a inaugurat cea mai mare unitate energetica pe baza de carbune din Europa

Grupul energetic polonez Enea a inaugurat marti, la centrala electrica de la Kozienice, o unitate pe baza de carbune cu o capacitate de 1. 075 Megawati, cea mai mare din Europa potrivit companiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Corina Cretu: Romania a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor

Romania este tara care a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor, respectiv mai mult de doua miliarde de euro, a anuntat comisarul european Corina Cretu, miercuri, la.

S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATA IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stand in GENUNCHI in fata catafalcului (FOTO)

Un copil care a venit la Palatul Regal pentru a putea sa vada sicriul in care se afla Regele Mihai si a aduce un ultim omagiu fostului suveran a devenit viral pe internet, ramand drept una din imaginile.

Concluzia Forumului National al Studentilor la Stiinte Politice si Relatii Internationale: cea mai grava problema la nivelul UE este excluziunea sociala

In urma dezbaterilor avute pe parcursul Forumului National la Stiinte Politice si Relatii Internationale, organizat de Centrul de Studii in Idei Politice, desfasurat in perioada 23-26 Noiembrie 2017 in Bucuresti, studentii si studentele la Stiinte Politice si Relatii Internationale, au ajuns la concluzia ca una dintre cele mai relevante probleme la nivelul intregii Uniuni Europene este cea a excluziunii sociale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )