Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum faci cea mai delicioasa iahnie de fasole. Reteta de post

Adevărul Adevărul,
Cum faci cea mai delicioasa iahnie de fasole. Reteta de post

Retetele de post sunt la mare cautare in aceasta perioada in care gospodinele tin Postul Pastelui, cel mai lung si mai aspru dintre toate de peste an. Ce zici de o iahnie de fasole cu gust desavarsit, servita cu muraturi si verdeata verde?!. continuă pe Adevărul

Cum sa faci cea mai buna nuga de casa. Desertul copilariei, dupa reteta celebrei bucatarese Sanda Marin

Daca iti e pofta de un desert delicios si usor de facut, iti recomandam aceasta reteta simpla de nuga, din cartea de bucate a celebrei Sanda Marin.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Germania este romanca. Are 23 de ani si i-a uluit pe nemti cu aptitudinile ei VIDEO

Visul oricarui barbat macho e acela de a conduce un mastodont de camion de 40 de tone, de preferat Volvo, dar ce te faci cand visul iti este furat de o tanara domnisoara de 23 de ani ? Cea mai frumoasa soferita de TIR din Germania este romanca Nu, nu am gresit nici titlul articolului .

Un caine pentru sufletul tau: cea mai neobisnuita practica din industria hoteliera iti face viata frumoasa

In cazul in care obisnuiesti sa calatoresti prin lume si nu o faci pentru distractie sau impreuna cu cineva drag, singuratatea poate deveni coplesitoare. Solutia la problema s-ar putea afla in animale de companie. La nivel global, numarul cainilor fara stapan este incomensurabil. Mai grav decat atat este faptul cei mai multi dintre ei isi .

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de arbori. O padure rasa

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de paduri- 100.000 de metri cubi, un prejudiciu de milioane de lei

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe: in Maramures a fost descoperita poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii 5 ani. O padure rasa de pe 340 de hectare, pana in 2012 (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca autoritatile romane au descoperit, in Maramures, la Ocolul Silvic Sighet, poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii cinci ani. Pe o.

VIDEO WTA: Simona Halep, nominalizata la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii februarie

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna februarie: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. Halep a castigat turneul de la Dubai, iar in finala a reusit si o executie superba impotriva Elenei Rybakina.

Cand va fi inaugurata cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, detinuta de George Copos. Primii chiriasi

Omul de afaceri George Copos va inaugura la sfarsitul lunii martie cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, Ana Tower, au declarat surse din piata pentru News. ro.

Cea mai scumpa cladire de birouri din Romania va fi inaugurata la finalul lunii

Omul de afaceri George Copos va inaugura, la sfarsitul lunii martie, cea mai scumpa cladire de birouri din tara noastra, Ana Tower.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )