Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doliu in lumea literara: A murit unul din cei mai importanti scriitori si disidenti rusi

B1 B1,
Doliu in lumea literara: A murit unul din cei mai importanti scriitori si disidenti rusi

Vladimir Voinovici, unul din cei mai importanti scriitori contemporani rusi, a incetat din viata sambata la varsta de 85 de ani dupa ce a suferit un atac de cord la Moscova, conform Radio Svoboda. Voinovici. continuă pe B1

DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

Ioan Zanca, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria atletismului romanesc, a murit la 69 de ani. Ioan Zanca s-a remarcat in sportul romanesc prin capacitatile pe care le avea in descoperirea talentelor.

Doliu in lumea muzicii! A fost gasit mort in casa

Doliu in lumea muzicii internationala. Unul dintre cei mai iubiti artisti a incetat din viata. O lumina in lumea muzicii independente, asa cum era numit de catre fani, starul a fost gasit fara suflare,.

Romania TV ramane fara unul dintre cei mai vechi prezentatori ai postului

Bogdan Alecsandru 33 de ani), care a lucrat la Romania TV inca de la debutul statiei, pleaca la un alt post de televiziune.

Judecatorii CCR, cei mai bine platiti romani. Veniturile depasesc 10.000 de euro

Judecatorii Curtii Constitutionale sunt cei mai bine platiti romani. Parlamentul a modificat modul de calcul al pensiilor pentru judecatorii CCR, iar o schimbare extrem de importanta vizeaza tocmai.

Unul din patru medici romani a plecat sa lucreze in strainatate: Nu dorim sa ne intoarcem din cauza mediului politic Ce arata ultimul studiu al Bancii Mondiale

Date alarmante ale Bancii Mondiale arata ca unul din patru medici romani a plecat sa lucreze in strainatate. Economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa, spune ca.

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume - VIDEO

Victoria, o fetita de 12 ani, a vorbit despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care aceasta le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea intreaga. Te-ai.

Unul din patru medici romni a plecat sa lucreze n strainatate/Cnd sunt ntrebati de ce nu doresc sa se ntoarca, romnii plecati invoca mediul politic si lipsa meritocratiei (studiu Banca Mondiala)

Case recent construite, dar goale. Nu exista o imagine mai buna a efectelor emigratiei romanesti, pe care Banca Mondiala le-a analizat intr-un raport proaspat publicat, scrie economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa. Daca va intrebati cine detine aceste case- fantoma, trebuie doar sa va uitati la numarul mare de romani care traiesc si muncesc peste hotare - intre 3 si 5 milioane, potrivit unor estimari sau 3,6 milioane, potrivit ONU 2017). Dintre acestea, 2,7 milioane de persoane sunt in varsta de munca, ei reprezentand echivalentul a 20,6% din populatia in varsta activa a Romaniei!, mai spune De Rosa.

Unul din patru medici romni a plecat sa lucreze n strainatate / Cnd sunt ntrebati de ce nu doresc sa se ntoarca, romnii plecati invoca mediul politic si lipsa meritocratiei (studiu Banca Mondiala)

Case recent construite, dar goale. Nu exista o imagine mai buna a efectelor emigratiei romanesti, pe care Banca Mondiala le-a analizat intr-un raport proaspat publicat, scrie economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa. Daca va intrebati cine detine aceste case-fantoma, trebuie doar sa va uitati la numarul mare de romani care traiesc si muncesc peste hotare - intre 3 si 5 milioane, potrivit unor estimari sau 3,6 milioane, potrivit ONU 2017). Dintre acestea, 2,7 milioane de persoane sunt in varsta de munca, ei reprezentand echivalentul a 20,6% din populatia in varsta activa a Romaniei!, mai spune De Rosa.

Fenomenul Crocs: cum au ajuns cei mai urati papuci frumoasele balului

Cine si-ar fi inchipuit ca o pereche banala de papuci din plastic va ajunge intr-o buna zi intr-o colectie de designer, pe marile podiumuri de moda ale lumii? in cazul papucilor Crocs, America s-a dovedit taramul fagaduintei, acestia transformandu-se in scurt timp intr-un business international, cotat la bursa.

Business report: Creativitatea romnilor n cifre: se nregistreaza 1.000 de inventii pe an; Soferii, cei mai cautati de angajatorii din Romnia; Misiune dificila pentru Primaria Bucuresti: n ce stadiu se afla achizitia de locuinte pentru medici

O tara ramasa fara muncitori. Masurile disperate ale angajatorilor: Un asociat a mers in Vietnam si a testat 100 de sudori. Exodul romanilor a dus la o situatie fara precedent in tara. Fabricile nu mai au. Cum pacalesc bucurestenii autoritatile pentru a nu li se ridica masinile. Oficialii Primariei Sectorului 4 din Bucuresti au anuntat ca vor ridica.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )