Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum a fost infiintat, intr-un oras cu mai putin de zece evrei, primul Muzeu al Holocaustului din Romania

Adevărul Adevărul,
Cum a fost infiintat, intr-un oras cu mai putin de zece evrei, primul Muzeu al Holocaustului din Romania

La Simleu Silvaniei, in judetul Salaj, functioneaza primul - si, deocamdata, singurul - Muzeul al Holocaustului din Romania. El a fost amenajat in frumoasa sinagoga a oraselului cu numai 15. 000 de locuitori, singurul edificiu de acest fel salvat de la distrugere in Salaj. continuă pe Adevărul

Profil de intreprinzator: tinerii patroni muncesc 10 ore pe zi si castiga mai putin de 1.000 de euro pe luna - INFOGRAFIE

Antreprenorii romani aflati la inceput de drum muncesc, in medie, zece ore pe zi, doua treimi dintre ei au intre 25 si 35 de ani, iar 71% castiga mai putin de 1. 000 de euro pe luna, potrivit studiului Barometrul afacerilor de tip startup, publicat marti de firma de consultanta EY Romania.

Descoperire macabra: Cadavrul unui muncitor a fost gasit intr-un canal din Iasi (VIDEO)

Descoperire socanta la Iasi. Un barbat a fost gasit mort, intr-un canal, de catre muncitorii Regiei de apa din oras, informeaza B1 TV. in urma autopsiei, anchetatorii vor stabili cum a murit omul.

Mort in Disneyland. Trupul neinsufletit al unui electrician a fost gasit intr-o casa bantuita (VIDEO)

Un tehnician a fost gasit mort intr-o casa a groazei din parcul de distractii Disneyland din Paris. Politia franceza, care a deschis o ancheta in acest caz. a anuntat ca cel mai probabil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )