Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum a fost parasita Neti Sandu dupa 10 ani de relatie in prima zi de munca la Pro TV

ADPM ADPM,
Cum a fost parasita Neti Sandu dupa 10 ani de relatie in prima zi de munca la Pro TV

Neti Sandu a trecut printr-o experienta traumatizanta in urma cu doua decenii cand, chiar in prima zi de munca la Pro TV, iubitul ei a parasit-o dupa 10 ani de relatie intr-un mod extrem de dezamagitor, care a facut-o sa apeleze la psihoterapie pret de cinci ani dupa aceea. continuă pe ADPM

BOMBA mondena a explodat in media: Cea mai celebra vedeta de la Stirile Pro TV a fost parasita de sot, dupa 10 ani de relatie!

Desi stie compatibilitatile dintre zodii si modul in care se vor descurca acestea in dragoste, Neti Sandu, celebra vedeta de la Stirile Pro TV, nu a avut parte de prea mult noroc in viata amoroasa.

Neti Sandu, despre marea dezamagire in dragoste: A plecat dupa 10 ani de relatie, chiar inainte sa incep la Pro TV. Am facut 5 ani de terapie ca sa trec peste VIDEO

Astrogul Neti Sandu 60 de ani) a vorbit in emisiunea Andreei Esca de la Europa FM despre viata sa amoroasa si a impartasit cea mai grea perioada prin care a trecut atunci cand a fost parasita fara explicatie dupa 10 ani de relatie.

O spioana rusa a lucrat la ambasada SUA de la Moscova, mai bine de 10 ani

Investigatorii de contraspionaj americani au descoperit ca o spioana rusa a lucrat nedetectata la ambasada SUA de la Moscova timp de mai bine de 10 ani, scrieThe Guardian, citat de News. ro.

Neti Sandu, dezvaluiri din viata personala. Este prima data cand vorbeste deschis despre asta: A fost infiorator de greu

Vedeta de televiziune Neti Sandu a facut marturisiri despre viata sa personala si despre relatiile pe care le-a avut. M-am maritat si a durat doi ani. Cred ca aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate,.

O turista romana, agresata sexual in Istambul. Agresorul risca 10 ani de inchisoare

Un barbat care a fost prins de politia din Istanbul in timp ce agresa sexual o turista din Romania in miezul zilei, in plin centrul capitalei economice a Turciei, s-a aparat in instanta declarand faptul ca.

O turista romana, agresata sexual in Istanbul. Agresorul risca 10 ani de inchisoare

Un barbat care a fost prins de politia din Istanbul in timp ce agresa sexual o turista din Romania in miezul zilei, in plin centrul capitalei economice a Turciei, s-a aparat in instanta declarand faptul ca.

Fiul meu, Osama. Mama lui Osama bin Laden rupe tacerea dupa 17 ani

Intr-un interviu acordat exclusivpentru The Guardian, mamalui Osama bin Laden, Alia Ghanemsi cei doi frati vitregi ai sai, rup tacerea dupa 17 ani de la atacul terorist 9/11 care a schimbat o.

O rusoaica, angajata de 10 ani in cadrul Ambasadei Statelor Unite la Moscova, suspectata de spionaj pentru Rusia

O rusoaica, angajata de 10 ani in cadrul Ambasadei Statelor Unite la Moscova, a spionat pentru serviciile de securitate ale Rusiei, scrie presa americana. Femeia lucra pentru Serviciul Secret, agentia care se.

Cutremur pe piata multinationalelor americane: Se retrage dupa 12 ani

Compania PepsiCo a anuntat ca Indra Nooyi, care a fost CEO timp de 12 ani, va preda stafeta conducerii executive a gigantului, dupa un mandat de 12 ani, potrivit CNBC. Presedintele Ramon Laguarta a fost ales.

Ambasada SUA de la Moscova, SPIONATA timp de 10 ani! O rusoaica angajata chiar de Secret Service avea acces la datele despre PRESEDINTE

O spioana a Rusiei a lucrat la ambasada SUA din Moscova mai mult de un deceniu! Femeia a fost angajata de Secret Service si ar fi avut acces la informatii confidentiale, inclusiv programul presedintelui si al.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )