Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremur pe piata multinationalelor americane: Se retrage dupa 12 ani

Antena3 Antena3,
Cutremur pe piata multinationalelor americane: Se retrage dupa 12 ani

Compania PepsiCo a anuntat ca Indra Nooyi, care a fost CEO timp de 12 ani, va preda stafeta conducerii executive a gigantului, dupa un mandat de 12 ani, potrivit CNBC. Presedintele Ramon Laguarta a fost ales. continuă pe Antena3

Indra Nooyi va renunta la pozitia de director executiv al PepsiCo dupa 12 ani, nsa va rmne la conducerea consiliului administrativ al companiei pna n 2019

Dupa 12 ani, Indra Nooyi renunta la functia de director executiv al PepsiCo. in aceasta perioada, valoarea actiunilor a crescut cu 78%. Ramon Laguarta, care a supravegheat pana acum operatiunile globale ale companiei, va prelua aceasta functie din 3 octombrie, relateaza bbc. com.

Cum a fost parasita Neti Sandu dupa 10 ani de relatie in prima zi de munca la Pro TV

Neti Sandu a trecut printr-o experienta traumatizanta in urma cu doua decenii cand, chiar in prima zi de munca la Pro TV, iubitul ei a parasit-o dupa 10 ani de relatie intr-un mod extrem de dezamagitor, care a facut-o sa apeleze la psihoterapie pret de cinci ani dupa aceea.

Fiul meu, Osama. Mama lui Osama bin Laden rupe tacerea dupa 17 ani

Intr-un interviu acordat exclusivpentru The Guardian, mamalui Osama bin Laden, Alia Ghanemsi cei doi frati vitregi ai sai, rup tacerea dupa 17 ani de la atacul terorist 9/11 care a schimbat o.

BOMBA mondena a explodat in media: Cea mai celebra vedeta de la Stirile Pro TV a fost parasita de sot, dupa 10 ani de relatie!

Desi stie compatibilitatile dintre zodii si modul in care se vor descurca acestea in dragoste, Neti Sandu, celebra vedeta de la Stirile Pro TV, nu a avut parte de prea mult noroc in viata amoroasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )