Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum a fost prins criminalul din Galati care a transat o femeie si a ascuns bucatile de cadavru in cimitir. Victima ii reprosase ca n-o satisface sexual

Adevărul Adevărul,
Cum a fost prins criminalul din Galati care a transat o femeie si a ascuns bucatile de cadavru in cimitir. Victima ii reprosase ca n-o satisface sexual

Ucigasul reusise sa stearga o parte din urmele faptei, insa a povestit, la betie, unui cunoscut, detalii despre oribila crima. Acesta a sunat la 112, constient ca poate fi acuzat de tainuire. Crima s-a petrecut la cativa metri de o sectie de Politie, intr-un bloc in care toata lumea era acasa, dar nimeni nu a observat nimic suspect. continuă pe Adevărul

Motivul socant pentru care criminalul din Galati si-a ucis si transat iubita

O crima oribila a socat intreaga Romanie. Cadavrul unei femei transate si pusa in saci de plastic a fost gasit pe soseaua de centura a orasului Galati. Principalul suspect? Iubitul femeii, in.

VIDEO Detinutul de la Gaesti, care evadase de la un punct de lucru, a fost prins de politisti. A fost, din nou, dus in celula

Un detinut care isi ispasea pedeapsa in regim deschis la Penitenciarul din Gaesti a fost prins la cateva ore dupa ce a fugit de la un punct de lucru. Barbatul, care era inchis pentru furt, muncea la un depozit de legume-fructe din comuna Baleni. Surse din randul ancheatorilor spun ca acesta avea de gand sa fuga in Prahova, judetul de domiciliu, la iubita sa. Caine politistilor a fost cel care l-a gasit.

Un barbat din Cluj care se dadea drept jandarm si cerea bani pe strada a fost prins de un jandarm adevarat: ce a urmat dupa

Un barbat din Cluj a gasit o metoda inedita pentru a face bani. Si-a improvizat o uniforma care sa semene cu cea de jandarm, se dadea drept angajat al institutiei si apoi incerca sa stoarca bani de la trecatori, dupa ce-i legitima. Planul i-a functionat pana in momentul in care a dat nas in nas .

Tupeu de infractor: Un barbat care pretindea ca este jandarm legitima oamenii si le cerea bani. Cum a fost prins

Un fals jandarm a fost prins la Cluj chiar de catre jandarmi. Barbatul va trebui acum sa dea explicatii la politie.

Detinut evadat de la Penitenciarul Gaesti a fost prins

Politia din Dambovita este in alerta dupa ce un detinut a evadat astazi de la locul unde isi desfasura activitatea. Politistii au fost sesizati de catre reprezentantii Penitenciarului Gaesti cu.

VIDEO Panica intr-o benzinarie din Galati. Un taxi care parcase pentru a alimenta a luat foc

Un taxi a luat foc si a ars, vineri, in apropierea unei benzinarii din cartierul Micro 13, din Galati, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, Eugen Chirita, relateaza Agerpres.

Pericol de explozie intr-o benzinarie din Galati. Un taxi a luat foc langa pompa - VIDEO

Pericol de explozie intr-o benzinarie din Galati dupa ce un taxi a luat foc langa pompa. Taxiul a luat foc in zona compartimentului motor, cand era langa pompa iar soferul se pregatea sa.

Un pasager Turkish Airlines a fost dat afara din aeronava din cauza ca are alergie la alune. Reactia companiei aeriene

Un pasager al companiei aeriene Turkish Airlines a fost dat afara din avion dupa ce a informat echipajul de zbor ca are alergie la alune. Barbatului i s-a spus sa paraseasca aeronava inainte de decolare. Cand a refuzat, politia a urcat la bordul avionului pentru a-l escorta pe tanar, scrie The Independent.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Dezastrul rosu din 1988 care l-a demascat pe Ceausescu. Filmul realizat pe ascuns pentru Occident

Dezastrul rosu este filmul care care l-a demascat pe Nicolae Ceausescu in Occident. Realizat de regizorul belgian Josy Dubie si filmat in mare parte cu o camera ascunsa, documentarul a scos la lumina fata nevazuta a comunismului in Romania. Dupa aceasta productie, regizorul avea sa devina sef de programe audio-video al ONU. Dezastrul rosu, documentarul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )