Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum a fost ridicat in doi ani primul mare spital din Hunedoara, pentru bolnavii contagiosi

Adevărul Adevărul,
Cum a fost ridicat in doi ani primul mare spital din Hunedoara, pentru bolnavii contagiosi

Spitalul de boli infectioase din Hunedoara a fost construit la mijlocul anilor 50, in doar doi ani. A fost primul mare spital al orasului. continuă pe Adevărul

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

NICUSOR DAN: Pare incredibil, dar inca platim datorii de acum doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a scris luni un mesaj in care sustine ca actuala administratie plateste datorii din urma cu doi ani, lasate de fosta administratie a Bucurestiului.

Nicusor Dan: Pare incredibil, dar inca platim datorii de acum doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a precizat luni ca e ca actuala administratie inca platestedatorii de acumdoi ani, lasate de fosta administratie a Bucurestiului. Continuam sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )