Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cum i-a luat Gabriela Firea o parte din avere lui Robert Negoita. D-aia sunt la cutite?!

Playtech Playtech,
Cum i-a luat Gabriela Firea o parte din avere lui Robert Negoita. D-aia sunt la cutite?!

In timpul campaniei electorala un adevarat razboi al declaratiilor s-a declansat intre Robert Negoita si Gabriela Firea. Acuzatii de-o parte si de alta. Plus interventia dura a sotului Gabrielei. Toate au facut ca scandalul sa tina titlurile din presa. Cum i-a luat Gabriela Firea o parte din avere lui Robert Negoita Desi fosti colegi de . continuă pe Playtech

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

Gabriela Firea: De ce sa nu se numere din nou buletinele de vot? Eu cred ca avem cu totii acest interes, chiar daca ierarhia va fi la fel Replica lui Ludovic Orban (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ar trebui renumarate voturile din Capitala, acuzand fraude la alegerile din 27 septembrie. Firea afirma ca in conditiile in care tot mai multi candidati.

Gabriela Firea, despre esecul de la alegeri: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat foarte mult. Eu am facut campanie pozitiva (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca esecul sau in alegerile locale are legatura in mare parte cu ceea ce ea numeste campania negativa din online care ar fi fost dusa impotriva sa de.

Adio, Nicusor Dan! Gabriela Firea nu renunta la Primaria Bucurestiului. Cum vrea sa-l inlature pe castigator

Batalia pentru Primaria Capitalei de abia acum incepe. Lovitura dura pentru Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea anunta un nou razboi. Aceasta a declarat marti seara ca exista informatii potrivit carora au existat multe greseli la numaratoarea voturilor, motiv pentru care, lucrurile nu vor ramane asa. Nereguli fara precedent sesizate de Gabriela Firea in cursul .

Gabriela Firea, lovitura dura in instanta. in ce dosar DNA este implicata

Gabriela Firea nu mai este Primarul General al Capitalei, dar de-abia de- acum in colo incep problemele ei. Conform unor surse DNA a reintrat pe firul unui scandal vechi, din 2019. Vin zile grele pentru fostul primar al Bucurestiului. Gabriela Firea, lovitura dura in instanta Conform unui material, publicat pe surse, de cei de la .

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

GABRIELA FIREA: Frauda dovedita, membrii USR-Plus cotrobaie in sala cu sacii plini cu voturi

Gabriela Firea cere renumararea voturilor, dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu persoane neautorizate care s-au infiltrat in camera unde erau depozitate buletinele de vot, la Biroul Electoral din sectorul 1, printr-o postare pe Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )