Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, lovitura dura in instanta. in ce dosar DNA este implicata

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, lovitura dura in instanta. in ce dosar DNA este implicata

Gabriela Firea nu mai este Primarul General al Capitalei, dar de-abia de- acum in colo incep problemele ei. Conform unor surse DNA a reintrat pe firul unui scandal vechi, din 2019. Vin zile grele pentru fostul primar al Bucurestiului. Gabriela Firea, lovitura dura in instanta Conform unui material, publicat pe surse, de cei de la . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele a candidat pentru un nou mandat la primaria Voluntari. Conform primelor date preliminare, actualul edil ar fi castigat un nou mandat. in aceasta seara, Pandele a iesit intr-o declaratie dura la adresa contracandidatilor. Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari Florentin Pandele este primarul Voluntariului inca din 2000, dar .

Ce a facut Dana Budeanu, duminica, in timp ce Gabriela Firea pierdea primaria Capitalei. Atacuri fara precedent

Am votat cu sete, sa scoatem caracatita din Primaria Capitalei, a spus Nicusor Dan imediat dupa ce a votat. Si asa a fost. Cea mai dura lupta purtata pentru Capitala a fost castigata de el, in detrimentul Gabrielei Firea. 47,2% 39 %, arata exit poll CURS-Avangarde. Dupa ce bucurestenii au virat la dreapta, au .

Robert Negoita: Gabriela Firea este victima propriei dorinte de marire Era terorizata de paranoia ca mi-as fi dorit sa atac ulterior fotoliul de primar general

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care a castigat un nou mandat in urma alegerilor de duminica, sustine ca Gabriela Firea este propriul sau inamic si victima propriei dorinte de marire si ca era terorizata de paranoia ca el si-ar fi dorit sa atace ulterior fotoliul de primar general. Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita.

GABRIELA FIREA: Nu putem negocia cu teroristii politici

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, spune ca nu este de acord cu invitatia facuta de Marcel Ciolacu lui Robert Negoita privind revenirea in PSD, dar ca nu i-a reprosat presedintelui PSD invitatia facuta.

Gabriela Firea, pe pagina de Facebook: Este ultima mea interventie in calitate de primar general Nu am ce sa-mi reprosez, doar poate ca am vrut sa fac prea multe

Gabriela Firea a avut luni, pe pagina de Facebook, ultima reactie in calitate de primar general, dupa ce alegerile au fost castigate de candidatul dreptei, Nicusor Dan. Aceasta a spus ca nu are ce sa-si reproseze, doar poate ca a vrut sa faca prea multe, iar ceea ce a facut ramane si nu poater fi demolat. Firea a dat vina pentru esecul de duminica pe faptul ca stanga nu s-a unit si a fost tradata de oameni din propria familie politica.

Robert Negoita, dezvaluiri despre Gabriela Firea: Ati pus mai presus interesele personale

Ruptura dintre Robert Negoita si Gabriela Firea este o certitudine. Primarul Sectorului 3 a iesit din PSD si nu a manifestat sustinere fata de fostul primar general, la alegerile locale. Robert Negoita a.

Gabriela Firea continua asaltul la Nicusor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemultumit de lipsa apei calde

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan chiar si dupa alegerile locale. Aceasta il critica pe Nicusor Dan precizand ca a jurat ca, daca pune piciorul in primarie, apa calda va fi livrata peste tot imediat.

Gabriela Firea: Eu nu fug de raspundere, nu am de ce sa ma rusinez!

E furtuna in politica dupa alegeri. Daca in cazul unor declaratii politice poti sa demolezi un om si sa spui numai minciuni, atunci aceasta politica este murdara, spune Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Probabil ca daca as fi primit un al doilea mandat, era imposibil de exercitat (VIDEO)

Gabriela Firea considera ca este mai bine ca a pierdut lupta pentru Primaria Capitalei, spunand ca daca ar fi primit un al dolilea mandat era imposibil de exercitat pentru ca nu ar fi avut sustinerein.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )