Libnet.ro
UNICEF

10:00

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi. continuă pe Ziarul Bursa

Firea cere repetarea alegerilor,dupa aparitia unor imagini in care mai multe persoane par ca umbla la sacii cu voturi. Reactia Jandarmeriei VIDEO

Primarul general in functie, Gabriela Firea, cere repetarea alegerilor, dupa difuzarea unor imagini in care persoane despre care se afirma ca ar fi membri ai USR PLUS umbla la sacii cu voturi in Sectorul 1. Jandarmeria a transmis ca voturile se afla intr-o zona restrictionata, pazita si nimeni nu a avut acces. Politia a demarat o ancheta si va ridica imaginile pentru verificari.

Gabriela Firea contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Generala: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte

Gabriela Firea a anuntat, marti seara, ca va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei, dupa ce a primit informatii ca au existat mai multe nereguli in timpul procesului de votare.

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca i se pare stranie si ciudata decizia Curtii Constitutionale de a da Parlamentului dreptul sa stabileasca data alegerilor legislative. Orban a.

Ludovic Orban, reactie transanta dupa fraudarea alegerilor: Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Tensiunile in cadrul PSD ating cote maxime, iar Gabriela Firea incearca din rasputeri sa faca dreptate. Noaptea trecuta a fost una de mare suspans, dupa ce au fost publicate imagini video in care membrii USR-PLUS au fost surprinsi sustragand saci sigilati cu voturi. Dupa multe acuzatii si razvratiri, a venit momentul premierului sa-si spuna parerea .

Ludovic Orban l-a laudat pe Marcel Vela pentru organizarea alegerilor: Au fost doar incidende minore Vreau sa va felicit!

Premierul Ludovic Orban l-a laudat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, pe Marcel Vela, ministrul de interne, pentru modul in care au fost organizare alegerile locale. in opinia premierului, au fost doar niste incidente minore, in ciuda scandalurilor de la Bucuresti, in sectoarele 1 si 5.

Ludovic Orban, dupa demiterile din partid: E vorba de filiale care nu au avut performanta. Ce spune despre Violeta Alexandru si PNL Bucuresti

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri in sedinta Comitetul Politic National al PNL ca mai multi presedinti de filiale din tara care au obtinut un scor sub 27% la alegerile locale si-au dat demisia de onoare. in ce priveste PNL Bucuresti, acolo unde filiala condusa de Violeta Alexandru a obtinut doar 19%, Orban a explicat ca rezultatul e datorat faptului ca partidul a sprijinit un candidat independent.

Ludovic Orban, dupa rezultatele la alegerile locale: Am facut analiza rezultatelor obtinute de partid la alegerile locale Am reusit sa castigam judete in care PSD a condus in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii, in timpul unei conferinte de presa, miercuri, 30 septembrie, refeitoare la rezultatele Partidului National Liberal la alegerile locale din 2020: Astazi.

Antena 3 difuzeaza imagini cu persoane care umbla la sacii cu voturi in Sectorul 1 Firea acuza frauda, in timp ce Clotilde Armand spune ca imaginile sunt de la numararea voturilor Politia a demarat verificari

Antena 3 a difuzat miercuri seara imagini in care mai multe persoane ar umbla, in prezenta jandarmilor, la sacii de voturi dintr-o incapere a Biroului de Circumscriptie Electorala a Sectorului 1. Gabriela Firea a preluat imaginile pe pagina sa de Facebook si cere repetarea alegerilor, acuzand frauda, in timp ce Clotilde Armand, care si-a proclamat victoria la Primaria Sectorului 1, acuza la randul sau un Fake News pentru ca imaginile ar fi de la procesul de numarare a voturilor. Politia a anuntat ca a demarat verificari in acest caz.

Gabriela Firea va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte in toate sectiile de votare

Gabriela Firea a anuntat ca va depune o contestatie cu privirela alegerile locale de duminica, care au consfintit infrangerea sa in cursa pentru Capitala, in favoarea lui Nicusor Dan, noul primar.

Ultima ora. Gabriela Firea are dovada fraudei la vot. Edilul Capitalei solicita repetarea alegerilor: Noaptea ca hotii!

Rasturnare de situatie in cazul alegerilor locale desfasurate duminica trecuta. Dupa toate acuzatiile aduse de Gabriela Firea si alti primari de sector, minciunile incep sa iasa la lumina. in cursul serii de miercuri au aparut dovezi video care demonstreaza ca alegerile ar fi putut fi fraudate. Imaginile socante inregistrate de camerele de supraveghere La trei .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )