Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cum iei bani de la Stat pentru electrocasnice vechi. Romanii pot primi cel putin 200 de lei

Playtech Playtech,
Cum iei bani de la Stat pentru electrocasnice vechi. Romanii pot primi cel putin 200 de lei

Vesti bune pentru romanii care au electrocasnice vechi acasa! Iata tot ce trebuie sa faci pentru a primi bani de la stat. Suma minima e de 200 de lei! Cum poti primi bani pentru electrocasnice vechi Programul Rabla Electrocasnice 2020 a fost pus in dezbatere publica si prevede finantare pentru sapte tipuri de echipamente, intre . continuă pe Playtech

Guvernul a aprobat ajutorul de stat pentru aeroporturile regionale de la Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat azi la Palatul Victoria ca guvernul a aprobat ajutorul de stat pentru sustinerea activitatii aeroporturilor regionale de la Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu.

Ultima ora. Se ofera ajutor de la stat pentru mii de studenti. Cine poate beneficia

Veste buna pentru mii de studenti. Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de joi ca o parte dintre studenti vor primi tablete pentru a putea fi prezenti la cursurile desfasurate online. Potrivit premierului, suma alocata pentru aceste bunuri va fi in valoare de 50 de milioane de euro. Tinerii care vor beneficia de tablete .

Scandal cu o zi inainte de alegeri la Podu Iloaiei, judetul Iasi: Liberalii il acuza pe edilul localitatii ca ofera bani oamenilor pentru a-l vota (VIDEO)

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul din localitatea Podu Iloaiei ca a oferit anumite sume de banimai multor localnici pentru a-l vota la alegerile locale de duminica. Liberalii au anuntatca vor de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )