Libnet.ro
UNICEF

16:15

Guvernul a aprobat ajutorul de stat pentru aeroporturile regionale de la Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat ajutorul de stat pentru aeroporturile regionale de la Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat azi la Palatul Victoria ca guvernul a aprobat ajutorul de stat pentru sustinerea activitatii aeroporturilor regionale de la Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu. continuă pe Ziarul Bursa

Ultima ora. Se ofera ajutor de la stat pentru mii de studenti. Cine poate beneficia

Veste buna pentru mii de studenti. Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de joi ca o parte dintre studenti vor primi tablete pentru a putea fi prezenti la cursurile desfasurate online. Potrivit premierului, suma alocata pentru aceste bunuri va fi in valoare de 50 de milioane de euro. Tinerii care vor beneficia de tablete .

Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Familiile cu mai multi de trei copii si cele monoparentale vor putea sa beneficieze de ajutoare din partea statului si de la firmele private. Pentru a primi aceste ajutoare, aceste familii vor avea nevoie de un card de beneficii. Acesta va fi acordat in urma eliberarii unui certificat pentru familie numeroasa. Se dau bani pentru .

Blue Air solicita MFP sa finalizeze conditiile garantiei de stat pentru imprumutul de 300 de milioane de lei

Compania aeriana Blue Air solicita reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice MFP) sa indeplineasca, in regim de maxima urgenta, ultimele trei conditii suspensive ramase neindeplinite si necesare pentru acordarea garantiei de stat de Guvernul Romaniei prin OUG 139 din data de 19 august 2020, respectiv redactarea si emiterea conventiei de garantare, initierea si aprobarea Hotararii de Guvern si emiterea garantiei de stat, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )