Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum iei de la Digi Mobil cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Playtech Playtech,
Cum iei de la Digi Mobil cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Digi Mobil a atras clienti prin portare. Acum vrea sa-i atraga prin oferte pentru telefoane bune, iar Samsung Galaxy S9 e pe lista. Interesul pentru Digi Mobil a crescut in acest an, pe masura ce operatorul a reusit sa aduca telefoane mai bune in oferta. Samsung apare cu cele mai noi: Galaxy S9 si Galaxy []. continuă pe Playtech

Oferte Digi Mobil: cele mai bune telefoane Samsung cu zero lei avans

Digi Mobil are o campanie extraordinare de reduceri in aceasta perioada. Am cautat cateva telefoane si am gasit doua modele premium de la Samsung. Digi Mobil listeaza in oferta sa atat telefoane ieftine, cat si telefoane premium. Ai astfel acces la Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8 Plus, dar si noile modele iPhone. Cea mai [].

Digi Mobil trece la 5G: ce nu iti va zice RCS-RDS despre internetul viitorului

Digi Mobil e cel mai nou operator din Romania care sa anunte acest pas. Partenerul e Ericsson, dar oricate sperante ti-ai face, acest 5G nu e asa un vis. 5G a devenit o cursa din care RCS-RDS prin Digi Mobil nu vrea sa lipseasca. Anuntul vine la aproape trei luni dupa ce Orange a declarat [].

Ce face Digi Mobil cu 5G: sperante mari, promisiuni imense si mici realitati

Digi Mobil vrea sa fie un jucator important pe piata la momentul aparitiei 5G, asa ca lucreaza la noua tehnologie, iar acum anunta noi progrese. Digi Mobil colaboreaza cu Ecrisson pentru a aduce abonatilor tehnologie 5G, iar acum au prezentat noi progrese facute in ceea ce priveste implementarea noilor standarde. Sunt cateva progrese anuntat de [].

Klaus Iohannis, despre scandalul de la TVR: Cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul

Klaus Iohannis a afirmat vineri ca nu doreste sa ia partea unuia sau altuia in scandalul declansat de acuzatiile pe care Dragos Patraru i le-a adus sefei televiziunii publice, Doina Gradea, afirmand insa ca cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul in TVR.

Ce s-a discutat n spatele usilor nchise la ntrevederea Dragnea-Isarescu. Ce grafice a pus Guvernatorul pe masa si cine a fost cel mai vocal n discutii. Bonus: scrisoarea lui Dragnea catre BNR si raspunsul lui Isarescu

Discutia a fost utila pentru toti participantii, cautandu-se practic o cale de a incheia povestea privind cearta dintre Guvern si BNR, au spus surse guvernamentale pentru HotNews. ro. Discutiile au durat circa 3 ore si s-au incheiat cu cu comunicatul postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Cel mai vocal in timpul intalnirii nu a fost nici Dragnea si nici Valcov, ci economistul Cristian Socol profesor ASE si presedintele Consiliului de Supraveghere la Fondul Roman de Contragarantare). Daca promisiunile facute vor fi respectate, nu vor mai fi atacuri la independenta BNR, iar reprezentanti ai Guvernului vor continua sa se intalneasca cu oficiali ai BNR, pentru a analiza impactul asupra inflatiei al deciziilor de politica monetara. in timpul discutiilor, reprezentantilor BNR li s-ar fi solicitat ca in interventiile publice ale unor demnitari Lucian Croitoru, Valentin Lazea sau Eugen Radulescu), acestia sa fie mai temperati in aprecierea politicilor fiscale.

Vietnam: Vamesii au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin, cel mai traficat animal din lume

Vamesii vietnamezi au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin -considerat cel mai traficat animal din lume - a informat agentia de presa VNA, citata de DPA si Agerpres.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Concentrare de FORTE MILITARE in Marea Neagra: incepe cel mai mare exercitiu NATO din flancul sudic si estic al aliantei

SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu militar multinational din 2018 se va desfasura in perioada 4-11 mai, sub comanda Marinei Militare Romane implicand peste 2. 300 de militari americani, britanici,.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra n 2018: 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa la SEA SHIELD 18

Nu mai putin de 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa, in perioada 4-11 mai, la SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu NATO organizat pe flancul sudic si estic al Aliantei Nord Atlantice in 2018. Peste 2. 300 de militari americani, britanici, bulgari, greci, romani, spanioli si turci vor pune in aplicare proceduri standard NATO de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime, conform unui scenariu bazat pe o situatie geopolitica fictiva, anunta Fortele Navale Romane, organizatorul exercitiului.

LG G7 ThinQ va avea cel mai puternic difuzor folosit pe un telefon

LG nu mai face de multi ani bani din telefoane din cauza concurentei foarte agresive din piata. Cele cateva superlative absolute livrate impreuna cu LG G7 ThinQ s-ar putea sa schimbe situatia. in urma cu cateva zile, detaliam ecranul spectaculos ce va veni integrat in iminentul LG G7 ThinQ. Respectivul panou va fi cel mai [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )