Libnet.ro
UNICEF

09:30

LG G7 ThinQ va avea cel mai puternic difuzor folosit pe un telefon

Playtech Playtech,
LG G7 ThinQ va avea cel mai puternic difuzor folosit pe un telefon

LG nu mai face de multi ani bani din telefoane din cauza concurentei foarte agresive din piata. Cele cateva superlative absolute livrate impreuna cu LG G7 ThinQ s-ar putea sa schimbe situatia. in urma cu cateva zile, detaliam ecranul spectaculos ce va veni integrat in iminentul LG G7 ThinQ. Respectivul panou va fi cel mai []. continuă pe Playtech

Cat de repede s-ar putea lichida cel mai mare fond de pensii romanesc

O nationalizare a sistemului de pensii ar avea efecte dezastruoase pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), iar o fortare a fondurilor de pensii private sa isi lichideze actualele detineri le-ar pune intr-o situatie aproape imposibila. NN, cel mai mare fond.

Concentrare de FORTE MILITARE in Marea Neagra: incepe cel mai mare exercitiu NATO din flancul sudic si estic al aliantei

SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu militar multinational din 2018 se va desfasura in perioada 4-11 mai, sub comanda Marinei Militare Romane implicand peste 2. 300 de militari americani, britanici,.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra n 2018: 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa la SEA SHIELD 18

Nu mai putin de 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa, in perioada 4-11 mai, la SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu NATO organizat pe flancul sudic si estic al Aliantei Nord Atlantice in 2018. Peste 2. 300 de militari americani, britanici, bulgari, greci, romani, spanioli si turci vor pune in aplicare proceduri standard NATO de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime, conform unui scenariu bazat pe o situatie geopolitica fictiva, anunta Fortele Navale Romane, organizatorul exercitiului.

Cel mai batran paianjen a murit la 43 de ani din cauza unei viespi

Cel mai batran paianjen din lume a murit la varsta de 43 de ani, in Australia, dar nu de batranete, ci dupa ce a fost intepat de o viespe, au anuntat cercetatorii citati de CBS News.

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

Cel mai intalnit nume barbatesc de pe planeta este M...

Aproximativ 6. 000 de fulgere lovesc Pamantul in fiecare minut. *** in Bangladesh exista o lege care permite autoritatilor sa aresteze elevii cu varste mai mari de 15 ani care copiaza la examene. *** Cel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )