Libnet.ro
UNICEF

21:15

Oferte Digi Mobil: cele mai bune telefoane Samsung cu zero lei avans

Playtech Playtech,
Oferte Digi Mobil: cele mai bune telefoane Samsung cu zero lei avans

Digi Mobil are o campanie extraordinare de reduceri in aceasta perioada. Am cautat cateva telefoane si am gasit doua modele premium de la Samsung. Digi Mobil listeaza in oferta sa atat telefoane ieftine, cat si telefoane premium. Ai astfel acces la Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8 Plus, dar si noile modele iPhone. Cea mai []. continuă pe Playtech

CM de Tenis de Masa Echipa Romniei pentru meciul cu Olanda, hotarta de arbitru, care le-a lasat pe dinafara pe cele mai bune jucatoare / Regulamentul, schimbat n seara anterioara, cnd romncele se antrenau

Situatie extrem de ciudata la Mondialul de tenis de masa, unde echipa Romaniei pentru intalnirea cu Olanda a fost hotarata de arbitrul intalnirii, acesta alegand jucatoarele in ordine alfabetica, ceea ce le-a lasat in afara intalnirii pe cele mai bune componente, Samara si Szocs. Federatia Romana cere rejucarea intalnirii, pierduta de tricolore.

Oferte Digi Mobil: telefoane de top de la Samsung cu zero lei avans

Digi Mobil are o campanie de reduceri in aceasta perioada. Am cautat cateva telefoane si am gasit doua modele premium de la Samsung. Digi Mobil listeaza in oferta sa atat telefoane ieftine, cat si telefoane premium. Ai astfel acces la Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8 Plus, dar si noile modele iPhone. Cea mai buna [].

Cele mai bune retete de paste, cu care este imposibil sa dai gres vreodata

Sunt delicioase si usor de preparat, iar gustul lor te va duce cu gandul la insorita Italie. Pastele, alaturi de pizza si lasagna, sunt printre cele mai cunoscute preparate specifice bucatariei italiene.

Care sunt destinatiile straine preferate de romani pentru vacanta la mare. Cele mai bune oferte

Cea mai vanduta destinatie ramane Grecia, tara preferata de romani. Anul acesta revine in forta Turcia, tara ocolita in ultimii doi ani din cauza instabilitatii politice. Preturile in Turcia au scazut si cu 40%. Bulgaria este si ea printre preferinte, dar romanii au inceput sa aleaga si Italia sau Spania, dar si destinatii foarte ieftine, cum este Albania.

HOROSCOP. Cele mai bune si cele mai proaste compatibilitati intre zodii. Balanta si Fecioara e... Doamne Fereste!

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atatea cupluri se despart, arata ca pe langa iubire, compatibilitatea este vitala pentru viitorul oricarei relatii. Zodiile pot fi cuplate in perechi perfect.

Pentru ea s-au batut cele mai bune universitati din lume: romanca experta in securitatea datelor

Raluca Ada Popa 31 de ani) este profesoara de informatica la Universitatea Berkeley, unde le preda studentilor un curs de securitate a datelor.

Romanca pentru care s-au batut cele mai bune universitati din lume: este experta in securitatea datelor

Raluca Ada Popa 31 de ani) este profesoara de informatica la Universitatea Berkeley, unde le preda studentilor un curs de securitate a datelor.

eMAG: telefoane bune de la Samsung si Xiaomi cu pret redus

EMAG a pus pauza campaniilor de reduceri, dar are preturi bune la diverse marci de telefoane. Cele mai bune sunt la Samsung si Xiaomi. Samsung e producatorul mondial care domina piata telefoanelor. Are zeci de modele, de la premium la cele mai ieftine. Xiaomi e producatorul chinez care a reusit sa-si consolideze o pozitie buna [].

FOTO Cele mai frumoase mari piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

FOTO Cele mai frumoase piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )