Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum va influenta Budapesta alegerile europarlamentare din Romania.

România Liberă România Liberă,
Cum va influenta Budapesta alegerile europarlamentare din Romania.

Alegerile pentru Parlamentul European din 2014 ar putea schimba radical structura politica a comunitatii maghiarilor ardeleni. Pentru prima data, un mare numar de maghiari ardeleni va avea ocazia sa opteze intre a vota lista candidatilor din Romania sau pe cea a candidatilor din Ungaria. Multi dintre cei mai militanti dintre maghiarii ardeleni au dubla cetatenie si este sigur ca vor fi oameni care vor prefera sa se prezinte la urnele de vot amenajate la consulatele maghiare sau dincolo de . continuă pe România Liberă

Punctul de intalnire: Geofonii, masinariile care au impanzit campurile din Romania pentru explorarea gazelor de sist

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, masinariile cu care companiile prospectoare au inceput explorarea gazelor de sist in Romania. Undele seismice sunt generate.

Fondul Proprietatea lanseaza prima oferta publica de rescumparare de pe piata de capital din Romania

Franklin Templeton, in calitate de administrator unic si manager al S. Fondul Proprietatea S. anunta ca a primit pe 10 octombrie 2013 aprobarea din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru a lansa prima oferta publica de rascumparare din istoria pietei de capital din Romania, pentru actiunile fondului, in valoare de 600 milioane lei, echivalentul a 135 milioane euro.

Van Rompuy: Alegerile europarlamentare vor fi extrem de dificile

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a avertizat, ieri, ca alegerile europarlamentare de anul viitor vor fi extrem de dificile din cauza ascensiunii populismului, dar ca va exista intotdeauna o majoritate pro-europeana.

Cel mai vechi permis de conducere din Romania a fost eliberat in urma cu 100 de ani

Primul permis de conducere din Romania are 100 de ani. Acesta a fost eliberat de Prefectura de Politie Bucuresti si contine, pe langa datele personale, regulile de circulatie care se aplicau in acea perioada.

Peste 40.000 de pelerini la Catedrala Mitropolitana din Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Parascheva

Peste 40. 000 de pelerini asteapta la coada, sambata dimineata, la Catedrala Mitropolitana din Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Parascheva si ale Sfantului Simeon, randul credinciosilor.

Seful Cat Music, cea mai mare producator de muzica din Romania: YouTube este noua televiziune muzicala

Dan Popi, reprezentantul casei de discuri Cat Music, a spus intr-o conferinta de presa dedicata industriei muzicale din Romania, ca YouTube este noua televiziune muzicala, potrivit Mediafax .

PDL solicita demisia lui Vosganian din Senat pentru ca justitia sa poata investiga cazul acestuia

PartidulDemocrat Liberal solicita demisia de urgenta a senatorului Varujan Vosganian din Parlament pentru ca organele de ancheta sa poata sa-si faca datoria, a explicat, joi, vicepresedintele PDL Alin.

Kuma: Piata de lavoare din Romania s-a injumatatit in criza. Exporturile din tarile nordice aduc cele mai mari cresteri

Piata romaneasca de lavoare pentru bai si bucatarie a suferit un declin de aproape 50% in plina criza, arata datele Kuma Romania, reprezentanta locala a unuia dintre cei mai importanti producatori de profil din Europa si din lume.

FOTO VIDEO Instructoare de zumba la doar 13 ani. Este cea mai tanara din Romania

Ana-Maria Dumitru, o adolescenta de 13 ani din Ploiesti, a obtinut licenta de instructor de zumba, devenind astfel cel mai tanar profesor din Romania pentru acest tip de fitness, inspirat din dansurile latino.

FOTO VIDEO Cea mai tanara instructoare de zumba din Romania are doar 13 ani

Ana-Maria Dumitru, o adolescenta de 13 ani din Ploiesti, a obtinut licenta de instructor de zumba, devenind astfel cel mai tanar profesor din Romania pentru acest tip de fitness, inspirat din dansurile latino.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )