Libnet.ro
UNICEF

09:16

Cum va fi inmormantata o fata de 16 ani, care a murit de coronavirus. Avea doar o mica tuse

Playtech Playtech,
Cum va fi inmormantata o fata de 16 ani, care a murit de coronavirus. Avea doar o mica tuse

Julie, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta, va fi condusa luni pe ultimul drum. Adolescenta in varsta de numai 16 ani si-a dat ultima suflare dupa ce a fost infectata cu o forma mai rara a virusului. Avea doar o mica tuse Prima victima minora a COVID-19 din Franta a murit dupa . continuă pe Playtech

Nu vom avea niciodata un raspuns: Julie A., 16 ani, a murit de coronavirus in Franta

Nu vom avea niciodata un raspuns, spune mama sa. La 16 ani, Julie A. a murit din cauza coronavirusului la Paris, cea mai tanara victima din Franta a pandemiei, in ciuda faptului ca infectia este cunoscuta in special pentru pericolul ridicat la persoanele in varsta sau la cele vulnerabile, cu probleme de sanatate, scrie AFP.

Coronavirus in Franta: 365 de decese in 24 de ore, printre care o fata de 16 ani

Noul coronavirus a provocat 365 de decese in spitalele din Franta in ultimele 24 de ore, dintre care, pentru prima oara, o tanara fata de 16 ani in regiunea pariziana, cifre care agraveaza bilantul la 1. 696 de morti de la inceputul epidemiei, au anuntat joi autoritatile sanitare franceze, citate de AFP.

Adolescenta de 16 ani, cea mai tanara victima ucisa de coronavirus in Franta: Avea o tuse mica, iar primele doua teste au fost negative

O eleva de liceu, in varsta de 16 ani, originara din Essonne, Franta, a murit marti seara, la spitalul Necker din Paris, dupa ce a fost internata cu o tuse usoara.

Cum explica Spitalul Judetean Timisoara neinternarea barbatului de 49 de ani care a murit de Covid-19: A negat izolarea, nu aveam voie sa-l testam Plus: O serie de inadvertente cu datele comunicate de GCS

Barbatul de 49 de ani din Timis care a murit de Covid-19 ar fi declarat pe proprie raspundere ca nu se afla in izolare la domiciliu pentru ca venise recent din strainatate si, in aceste conditii, nu putea fi testat pentru noul coronavirus, conform regulamentului de la nivel central, potrivit explicatiilor managerului Spitalului Judetean Timisoara, Raul Patrascu, citat de cotidianul local tion. ro.

CORONAVIRUS |Noi detalii despre adolescenta de 16 ani decedata in Franta: Trebuie sa incetam sa credem ca acest virus afecteaza doar varstnicii

Cea mai tanara victima a pandemiei de Covid-19 si prima minora de la inceputul epidemiei in Franta are 16 ani. Julie A. ,din Essonne, a murit in noaptea de marti spre miercuri, la Spitalul Necker din.

Moartea dramatica a tinerei de 16 ani, victima COVID-19. Primele doua teste au fost negative

Stare de urgenta in Franta, dupa ce au fost raportate peste 365 de decese in ultimele 24 de ore. Printre acestea se numara Julie, cea mai tanara victima infectata cu COVID-19. Potrivit rudelor, fata nu avusese nicio problema de sanatate pana in urma cu o saptamana. Care au fost primele simptome Julie, o tanara de .

Fata de 16 ani, ucisa de o forma de rara de coronavirus: Era deja cenusie cand am vazut-o

O fata in varsta de 16 ani a devenit cea mai tanara victima a pandemiei de coronavirus in Franta, iar medicii au tras un semnal de alarma cu privire la forma extrem de rara de coronavirus care a rapus-o pe adolescenta.

Accident extrem de grav in Bistrita-Nasaud. Un copil de 5 ani a murit din cauza tatalui sau, care s-a urcat beat la volan

Un accident extrem de grav a avut loc ieri dupa-amiaza in localtatea Chiuza, Bistriaa-Nasaud. Potrivit autoritatilor, accidentul s-a produs in urma conducerii unui autoturism de catre un sofer beat. Un copil de 5 ani a intrat in stop cardio-respirator, iar ulterior a fost declarat decesul micutului. Cum s-a produs accidentul Accidentul s-a produs in cursul .

In atentia autoritatilor: Ce se intampla cu persoanele peste 65 de ani care au nevoie de asistenta medicala ce nu poate fi realizata la distanta, in afara intervalului orar 11.00 -13.00?

Ordonanta militara nr. 3 instituie o serie de restrictii de circulatie pentru persoanele de peste 65 de ani, carora deplasarea le este permisa numai in intervalul 11. 00 pentru motive stricte, intre care pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )