Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu vom avea niciodata un raspuns: Julie A., 16 ani, a murit de coronavirus in Franta

Hotnews Hotnews,
 Nu vom avea niciodata un raspuns: Julie A., 16 ani, a murit de coronavirus in Franta

Nu vom avea niciodata un raspuns, spune mama sa. La 16 ani, Julie A. a murit din cauza coronavirusului la Paris, cea mai tanara victima din Franta a pandemiei, in ciuda faptului ca infectia este cunoscuta in special pentru pericolul ridicat la persoanele in varsta sau la cele vulnerabile, cu probleme de sanatate, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate: Cred ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul anului

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, este de parere ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an. Multe intrebari despre tr.

Cum va fi inmormantata o fata de 16 ani, care a murit de coronavirus. Avea doar o mica tuse

Julie, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta, va fi condusa luni pe ultimul drum. Adolescenta in varsta de numai 16 ani si-a dat ultima suflare dupa ce a fost infectata cu o forma mai rara a virusului. Avea doar o mica tuse Prima victima minora a COVID-19 din Franta a murit dupa .

CORONAVIRUS |Noi detalii despre adolescenta de 16 ani decedata in Franta: Trebuie sa incetam sa credem ca acest virus afecteaza doar varstnicii

Cea mai tanara victima a pandemiei de Covid-19 si prima minora de la inceputul epidemiei in Franta are 16 ani. Julie A. ,din Essonne, a murit in noaptea de marti spre miercuri, la Spitalul Necker din.

Moartea dramatica a tinerei de 16 ani, victima COVID-19. Primele doua teste au fost negative

Stare de urgenta in Franta, dupa ce au fost raportate peste 365 de decese in ultimele 24 de ore. Printre acestea se numara Julie, cea mai tanara victima infectata cu COVID-19. Potrivit rudelor, fata nu avusese nicio problema de sanatate pana in urma cu o saptamana. Care au fost primele simptome Julie, o tanara de .

Cazul barbatului decedat in Timis, de doua ori diagnosticat cu pneumonie, netestat si neinternat: Ministrul Sanatatii anunta anchete Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat vineri dimineata ca vor fi facute anchete la Timisoara pentru a stabili ce s-a intamplat in cazul barbatului de 49 de ani decedat din cauza coronavirusului dupa ce a mers la doua spitale, a fost diagnosticat cu pneumonie si neinternat. Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve, a spus Tataru.

Adolescenta de 16 ani, cea mai tanara victima ucisa de coronavirus in Franta: Avea o tuse mica, iar primele doua teste au fost negative

O eleva de liceu, in varsta de 16 ani, originara din Essonne, Franta, a murit marti seara, la spitalul Necker din Paris, dupa ce a fost internata cu o tuse usoara.

Rafila, despre imbolnavirile din Romania: Deja suntem in situatia Italiei ca procent. Vom avea peste 10.000 de cazuri!

Alexandru Rafila dezvaluie pespectiva sa asupa evolutiei crizei sanitare in care ne aflam. Ce spune cunoscutul medic despre persoanele infectate de pe teritoriul Romaniei si despre stadiul in care ne vom afla in viitorul apropiat? Rafila, despre imbolnavirile din Romania Alexandru Rafila vine cu noi declaratii despre situatia in care se afla Romania astazi si .

Epidemiologul Geza Molnar anunta cand vom avea un vaccin valid. Este vina noastra pentru acest virus!

Pandemia de COVID-19 zguduie lumea. Combaterea noului coronavirus a determinat adoptarea de masuri fara precedent in zeci de tari. Pe 24 martie, presedintele Klaus Iohannis a declarat carantina totala in Romania. in lipsa unui vaccin, a unui medicament specific, singura solutie pentru a ne tine la distanta de virusul mortal ramane respectarea masurilor de siguranta.

Coronavirus in Franta: 365 de decese in 24 de ore, printre care o fata de 16 ani

Noul coronavirus a provocat 365 de decese in spitalele din Franta in ultimele 24 de ore, dintre care, pentru prima oara, o tanara fata de 16 ani in regiunea pariziana, cifre care agraveaza bilantul la 1. 696 de morti de la inceputul epidemiei, au anuntat joi autoritatile sanitare franceze, citate de AFP.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am gasit o companie care va produce masti de protectie. Vom avea 15 milioane pe luna

Ministrul Economieia venit cu o veste buna pentru romani. Virgil Popescu sustine ca a gasit o companie privata care va incepe de saptamana viitoare sa produca masti de protectie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )