Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum inteligenta artificiala te poate face mai bun la golf

Playtech Playtech,
Cum inteligenta artificiala te poate face mai bun la golf

Poate golful nu este cel mai popular hobby, dar inteligenta artificiala te poate ajuta sa nu fii chiar cel mai slab atunci cand joci pentru prima data. Microsoft, in parteneriat cu Arccos, a. continuă pe Playtech

Acum oricine poate crea texte false cu inteligenta artificiala

La inceputul anului 2019, cercetatorii de la OpenAI au lansat un sistem de inteligenta artificiala atat de bun la scris stiri fara supraveghere umana, incat era de speriat. Algoritmul cu.

Whisky produs de inteligenta artificiala: Microsoft colaboreaza cu o distilerie pentru a crea noi retete

Atunci cand whisky-ul e produs in Scotia se numeste scotch. Cand e facut in Kentucky, SUA, se numeste whiskey si irlandezii adauga e-ul). Dar cum se numeste atunci cand e produs in Suedia, bazat pe o reteta creata de un algoritm de inteligenta artificiala - wiskAI? Microsoft a anuntat ca va colabora cu compania de tehnologie finlandeza Fourkind si cu distileria Mackmyra Whiskey din Suedia pentru a crea primul whisky din lume produs de inteligenta artificiala.

Un fost mare campion anunta:Novak Djokovic va fi cel mai bun jucator din toate timpurile

Prezent la Bucuresti, unde a fost adus de Eurosport pentru a lansa grila de transmisii a turneului de la Roland Garros, suedezul Mats Wilander a dat raspunsul la una dintre intrebarile care bantuie pe toata lumea: cine este cel mai bun jucator din toate timpurile.

Pep Guardiola, ales pentru a doua oara cel mai bun antrenor al sezonului din Premier League

Pentru al doilea an consecutiv, Pep Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor din Premier League, dupa ce a castigat campionatul Angliei cu Manchester City.

Cum apare extenuarea produsa de datele private din mediul digital si ce se poate face pentru combaterea ei

Odata cu cresterea cantitatii de date cu caracter personal pe Internet, o parte dintre utilizatori se consoleaza cu ideea ca orice incercare de a mentine confidentialitatea datelor online va fi sortita esecului. Kaspersky Lab a descoperit recent ca un utilizator din trei 32,3%) nu stie cum isi poate proteja viata personala in mediul online. Aceasta lipsa de control fata de problemele de confidentialitate digitala, denumita extenuare produsa de datele private online, conduce deseori la publicarea unui exces de informatii pe retelele de socializare si la ignorarea riscurilor inerente de securitate.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 MAI IAR Brasov - liderul rentabilitatilor bursei noastre

Actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV) au urcat cu 12,14%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare intervalul 3 - 10 mai), situandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere, evolutie datorata propunerii din data de 10 mai a Ministerului Economiei, actionarul majoritar al societatii, privind distribuirea a 25,618 milioane lei ca dividende, reprezentand 82,15% din profitul anului trecut, de 31,184 milioane de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )