Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Cum mai arata Kelly din Familia Bundy? A invins cancerul la san si a devenit mama

Antena3 Antena3,
 Cum mai arata Kelly din Familia Bundy? A invins cancerul la san si a devenit mama

Christina Applegate este, poate, cel mai rasunator nume din distributia serialului Familia Bundy, lansat in aprilie 1987, in America. Asta si pentru ca, imediat dupa show, actrita a castigat nenumarate. continuă pe Antena3

A invins cancerul la san si a devenit mama. Cum arata acum Kelly din Familia Bundy

Christina Applegate este, poate, cel mai rasunator nume din distributia serialului Familia Bundy, lansat in aprilie 1987, in America. Asta si pentru ca, imediat dupa show, actrita a castigat nenumarate roluri la Hollywood.

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

Ploi torentiale si vijelii in Capitala si mai multe zone din tara. Mare grija!

Vestile din partea meteorologilor sunt din ce in ce mai proaste. Mai multe zone din tara vor fi afectate de vijelii si ploi torentiale incepand de luni. intre 15. 00 si 18. 00 intrain.

Dana Nalbaru, CELE MAI CUMPLITE momente din viata ei: A fost PARASITA si a intrat in DEPRESIE! E greu sa fii singur

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din Romania. Sunt casatoriti de multi ani si au impreuna 3 copii, dintre care o fetita este adoptata, relateaza.

Harvey Elliott (Fulham) a devenit cel mai tanar debutant din istoria Premier League

Harvey Elliot 16 ani) a devenit, sambata, cel mai tanar debutant din istoria Premier League, in meciul pierdut de echipa sa, Fulham, contra lui Wolverhampton, scor 0-1.

Digi 24: Un turist a cazut in craterul unuia dintre cei mai activi vulcani din lume. Cum l-au scos echipajele de salvare dupa 3 ore

Un barbat a supravietuit in mod miraculos unei caderi de peste 20 de metri intr-unul dintre cei mai activi vulcani din lume. Turistul a cazut in craterul vulcanului miercuri, dupa ce a trecut de barierele de securitate instalate in Parcul National al Vucanilor din Hawaii, scrie The New York Times.

Digi 24: Un turist a cazut in craterul unuia dintre cei mai activi vulcani din lume. Cum l-au scos echipajele de salvare dupa 3 ore

Un barbat a supravietuit in mod miraculos unei caderi de peste 20 de metri intr-unul dintre cei mai activi vulcani din lume. Turistul a cazut in craterul vulcanului miercuri.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari. Si pe acest segment de piata, la.

Cod galben de inundatii in mai multe zone din Transilvania, Moldova, Oltenia si Muntenia

Hidrologii au emis, luni, o avertizare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii de marti, in 16 bazine hidrografice din Transilvania, Moldova, Oltenia si Muntenia. Conform Institutului.

Carmen Avram: Dacian Ciolos a negociat cele mai mici subventii din UE pentru fermierii romani

Candidata Partidului Social Democrat PSD) la alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a cerut scuze agricultorilor din Botosani in numele fostului premier Dacian Ciolos, acuzat ca, in calitate de comisar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )