Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum motiveaza Guvernul proiectul de lege privind aprobarea proiectului Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Cum motiveaza Guvernul proiectul de lege privind aprobarea proiectului Rosia Montana

Proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana, aprobat in sedinta Guvernului desfasurata marti, 27 august 2013 cuprinde si o expunere prin care se motiveaza demersul executivului. Sunt invocate efectele crizei economice din Europa, necesitatea modernizarii domeniului industrial romanesc si crearea de noi locuri de munca. continuă pe Adevărul

Remus Cernea critica adoptarea proiectului de lege privind Rosia Montana

Remus Cernea, deputat din partea Partidului Verde, critica adoptarea, de catre Guvern, a proiectului de lege privind Rosia Montana, sustinand ca prin avizarea acestui proiect de lege, Guvernul Romaniei incearca suspendarea statului de drept si subordonarea unor institutii publice importante catre interesele companiei private RMGC, potrivit unui comunicat de presa.

Guvernul va discuta marti proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Guvernul a adoptat proiectul de lege referitor la Rosia Montana

Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat marti in sedinta de guvern, el urmand sa fie transmis Parlamentului, a informat Executivul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )