Libnet.ro
UNICEF

05:00

CUM A MURIT Marcel Toader! ULTIMELE CLIPE din viata afaceristului: A mancat O PASTRAMA si...

B1 B1,
CUM A MURIT Marcel Toader! ULTIMELE CLIPE din viata afaceristului: A mancat O PASTRAMA si...

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct. continuă pe B1

Ultimele clipe din viata lui Marcel Toader: El si-a facut mult rau. A mancat o pastrama si

Marcel Toader a muritsambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Medicii au incercat manevre de resuscitare peste o ora, dar fara rezultat. Johnny Sandulescu, unul dintre prietenii de.

Marturia tulburatoare a celui care a fost de fata cand a murit Marcel Toader. I-a cazut telefonul din mana, apoi.

Marcel Toader s-a stins din viata la doar 56 de ani, fulgerator, cand nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de sfarsit. Nu atat de grabnic, cel putin. Imagineaza-ti ca stai de vorba cu o persoana si, pret de o clipa, doar te-ai intors cu spatele, iar acel om moare subit, fara sa sufere .

Imagini de la locul unde a murit Marcel Toader. Prietenii cu care era spun ca ar fi facut infarct in piscina

Imaginile de la locul unde a murit Marcel Toader iti arata ca afaceristul a trait in lux pana in ultima sa clipa, in ciuda faptului ca se zvonea ca ajunsese in pragul falimentului. Dar casa unde a murit nu ii apartine. Acesta se afla la niste prieteni si ar fi decedat chiar atunci cand se .

Primele imagini de la locul in care a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit azi, la numai 56 de ani. Aflat acasa la un bun prieten de-ai sai, afaceristul a facut infarct, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva. in urma cu scurt timp,.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al Gabrielei Cristea

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Cum a murit de fapt Marcel Toader. Soc in lumea mondena

Cunoscutul impresar Marcel Toader a incetat din viata sambata, la 56 de ani. Toader a devenit celebru in lumea mondena in ultimii ani. Potrivit primelor informatii, Toader ar fi facut un infarct in timp.

A MURIT omul de afaceri Marcel Toader! Avea doar 56 de ani. CAUZA OFICIALA a decesului

Omul de afaceri Marcel Toader a incetat din viata sambata. LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI Potrivit unor surse citate.

Digisport: Marcel Toader a incetat din viata la 56 de ani

Marcel Toader a decedat, sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanta, avand numai putin de 30 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Ultimele imagini cu Marcel Toader in viata!

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Potrivit surselor Antena 3, Marcel Toader avea 56 de ani si a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la masa. Cu.

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )