Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum A MURIT Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie. DETALII CUTREMURATOARE!

B1 B1,
Cum A MURIT Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie. DETALII CUTREMURATOARE!

Victor Spirescu, primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, a avut parte de un sfarsit tragic. Prietenii lui Victor Spirescu. continuă pe B1

Sfarsit TRAGIC pentru Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie

Victor Spirescu, primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, a avut parte de un sfarsit tragic. Prietenii lui Victor Spirescu.

A murit Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014: cauza decesului

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si urma sa se casatoreasca.

Primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014 a murit

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si.

Primul roman care a castigat o competitie internationala in scaunul cu rotile. Mi-am reprezentat tara cu mandrie

Alexandru Flavian Craciun, din Pitesti, judetul Arges, face tenis de performanta in scaunul cu rotile. Are la activ peste 30 de turnee internationale si, anul trecut, a castigat aurul la Turneul International de Tennis Sirius Open Zagreb, din Croatia, devenind astfel primul roman care castiga o competitie internationala in scaunul cu rotile.

Ce mesaje au postat pe Facebook prietenii lui Victor Spirescu dupa moartea primului roman care a invadat Marea Britanie in 2014

Moartea lui Victor Spirescu, primul imigrant roman care a ajuns la Londra dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii, i-a luat prin surprindere si i-a marcat pe prietenii sai. Acestia au umplut retelele de socializare cu mesaje triste.

Primul partid care cere alegeri anticipate, dupa demisia premierului Tudose

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat luni, pentru AGERPRES, ca alegerile anticipate sunt singura alternativa prin care sa se poata crea o majoritate careia sa-i pese de guvernarea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )