Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014 a murit

Antena3 Antena3,
Primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014 a murit

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si. continuă pe Antena3

A murit Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014: cauza decesului

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si urma sa se casatoreasca.

Ce mesaje au postat pe Facebook prietenii lui Victor Spirescu dupa moartea primului roman care a invadat Marea Britanie in 2014

Moartea lui Victor Spirescu, primul imigrant roman care a ajuns la Londra dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii, i-a luat prin surprindere si i-a marcat pe prietenii sai. Acestia au umplut retelele de socializare cu mesaje triste.

Cum A MURIT Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie. DETALII CUTREMURATOARE!

Victor Spirescu, primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, a avut parte de un sfarsit tragic. Prietenii lui Victor Spirescu.

Sfarsit TRAGIC pentru Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie

Victor Spirescu, primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, a avut parte de un sfarsit tragic. Prietenii lui Victor Spirescu.

Primul roman care a castigat o competitie internationala in scaunul cu rotile. Mi-am reprezentat tara cu mandrie

Alexandru Flavian Craciun, din Pitesti, judetul Arges, face tenis de performanta in scaunul cu rotile. Are la activ peste 30 de turnee internationale si, anul trecut, a castigat aurul la Turneul International de Tennis Sirius Open Zagreb, din Croatia, devenind astfel primul roman care castiga o competitie internationala in scaunul cu rotile.

Preot roman in Marea Britanie: nu e platit pentru serviciile sale pastorale si munceste in constructii ca sa se intretina

Preotul Paul Loghin 33 de ani) are o activitate pastorala voluntara in Marea Britanie, pentru romanii credinciosi de acolo, si se intretine ca specialist in amenajari interioare.

Accident extrem de grav in Moldova. Cinci persoane, printre care si un copil, au murit

Tragedie uriasa luni dimineata, pe soseaua dintre Chisinau si Bender. Cinci persoane, printre care si un copil, au murit, iar doua sunt grav ranite. Comunicatul Politiei din.

Primul partid care cere alegeri anticipate, dupa demisia premierului Tudose

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat luni, pentru AGERPRES, ca alegerile anticipate sunt singura alternativa prin care sa se poata crea o majoritate careia sa-i pese de guvernarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )