Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfarsit TRAGIC pentru Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie

B1 B1,
Sfarsit TRAGIC pentru Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie

Victor Spirescu, primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, a avut parte de un sfarsit tragic. Prietenii lui Victor Spirescu. continuă pe B1

Cum A MURIT Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie. DETALII CUTREMURATOARE!

Victor Spirescu, primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, a avut parte de un sfarsit tragic. Prietenii lui Victor Spirescu.

A murit Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014: cauza decesului

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si urma sa se casatoreasca.

Primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014 a murit

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si.

Primul roman care a castigat o competitie internationala in scaunul cu rotile. Mi-am reprezentat tara cu mandrie

Alexandru Flavian Craciun, din Pitesti, judetul Arges, face tenis de performanta in scaunul cu rotile. Are la activ peste 30 de turnee internationale si, anul trecut, a castigat aurul la Turneul International de Tennis Sirius Open Zagreb, din Croatia, devenind astfel primul roman care castiga o competitie internationala in scaunul cu rotile.

Ce mesaje au postat pe Facebook prietenii lui Victor Spirescu dupa moartea primului roman care a invadat Marea Britanie in 2014

Moartea lui Victor Spirescu, primul imigrant roman care a ajuns la Londra dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii, i-a luat prin surprindere si i-a marcat pe prietenii sai. Acestia au umplut retelele de socializare cu mesaje triste.

STALLONE de Romania: PRIMUL ROMAN din istorie, intr-un rol principal la Hollywood

Florian Munteanu, supranumit Big Nasty a fost ales in rolul principal pentru filmul Creed 2, continuarea filmelor legendare din seria Rocky cu Sylvester Stallone in rolul principal. Florian.

Primul partid care cere alegeri anticipate, dupa demisia premierului Tudose

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat luni, pentru AGERPRES, ca alegerile anticipate sunt singura alternativa prin care sa se poata crea o majoritate careia sa-i pese de guvernarea.

Alegeri in Cehia: Victorie in primul tur pentru pro-rusul Milos Zeman care a promis referendum privind retragerea din UE

Presedintele pro-rus in exercitiu, Milos Zeman, a castigat primul tur al alegerilor din Cehia! Zeman este in frunte, in turul intai al alegerilor prezidentiale din Cehia, dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )