Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum au petrecut politicienii Revelionul: Liviu Dragnea, fotografiat in bratele iubitei sale, Irina(VIDEO)

B1 B1,
Cum au petrecut politicienii Revelionul: Liviu Dragnea, fotografiat in bratele iubitei sale, Irina(VIDEO)

Cele mai importante figuri politice romanesti au petrecut noaptea dintre ani in tara. Presedintele Klaus Iohannis a mers la schi in Paltinis, unde a facut poze cu turistii. Asta in timp ce presedintele. continuă pe B1

Liviu Dragnea a dezvaluit ce va manca de Revelion. Nutritionistii spun ca preparatul ar trebui evitat

Liviu Dragnea a dezvaluit ce mananca de Sarbatori si unde face Revelionul. Liderul PSD este mare fan carne la garnita si mananca si mezeluri. Nu plec din tara de Anul Nou. Fac Revelionul cu.

Vesti ingrozitoare de la astre pentru Liviu Dragnea in 2019

Astrologul Daniela Simulescu afirmat marti, la Antena 3, ca anul 2019 nu va fi unul foarte bun pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Lui Liviu Dragnea tocmai i-a progresat Soarele in Capricorn si cand se.

Liviu Dragnea i-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor lui Florin Iordache

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat, in perioada vacantei parlamentare din luna ianuarie, atributiile, vicepresedintelui Camerei Florin Iordache. Citeste si: Liviu Dragnea, citat la.

Liviu Dragnea, mesaj de Anul Nou: Actiunile noastre in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a prosperitatii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le transmite romanilor La multi ani! si ii asigura ca toate actiunile social-democratilor in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a .

Premiile Politikix 2018. Liviu Dragnea, castigator la categoria Scapa la mustata

Andreea Dumitrache si Robert Kiss l-au declarat castigator al categoriei Scapa la mustata, in cadrul Premiilor Politikix 2018, pe Liviu Dragnea. 2018 a fost anul in care liderul PSD, pe buna.

Liviu Dragnea si-a delegat atributiile la conducerea Camerei Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie, cand este vacanta parlamentara. Senatul si Camera Deputatilor ar urma sa se reuneasca in ultima parte lunii ianuarie in sesiune extraordinara pentru dezbaterea proiectului bugetului de stat pe anul 2019.

Liviu Dragnea, in concediu in luna ianuarie. El i-a delegat atributiile lui Florin Iordache

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie.

Liviu Dragnea incheie 2019 sub presiune. A fost CITAT la DNA in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a fost citat sa se prezinte la Directia Nationala Anticorputie imediat dupa Revelion in legatura cu dosarul Tel Drum, relateaza B1. TV, care citeaza surse judiciare. Anchetatorii ii vor.

Liviu Dragnea incheie 2018 sub presiune. A fost CITAT la DNA in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a fost citat sa se prezinte la Directia Nationala Anticorputie imediat dupa Revelion in legatura cu dosarul Tel Drum, relateaza B1. TV, care citeaza surse judiciare. Anchetatorii ii vor.

DNA i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea data la care va fi audiat in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a fost chemat, telefonic, la DNA pe data de 3 ianuarie, pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate in ancheta Tel Drum, au precizat, pentru MEDIAFAX , surse din dosar.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )